| LupuMarianD2 a întrebat:

Salut, ati folosit ulei de rozmarin pentru păr? Am tot văzut pe tiktok și YouTube că se spune că este bun ajută la creșterea părului, a mers pentru voi? Aveți recomandari ce marca sa iau? De cate ori pe săptămână îl folosiți? Îl țin o oră și după mă spăl cu șampon? Sau cat?

3 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Parul creste hormonal dictat de mostenirea genetica, in cel mai bun caz il poti hrani din interior cu o alimentatie bogata in proteina animala si fructe/legume, nu exista creme, sampoane sau uleiuri care sa accelereze cresterea parului, e imposibil asta din punct de vedere medical, nu incerca nici leacuri babesti precum oua pe cap sau alte minunatii ca nu functioneaza.

| Eireann a răspuns:

Ulei de rizmarin am folosit pentru unghii si are rezultate foarte bune. Daca vrei sa il folosesti pentru par nu uita sa incerci intai pe o portiune mica sa vezi cum actioneaza. Il aplici pe scalp si il masezi, lasi 30 de minute - 1 ora si apoi il speli ca de obicei. Pentru cresterea parului eu recomand mai degraba ulei de ricin.

| Drimmero a răspuns (pentru Eireann):

Parul creste doar hormonal, de ce il sfatuiti sa faca ceva inutil? Daca are parul rar nu are cum sa-l indeseasca cu leacuri d-astea babesti, iar daca are parul scurt si vrea sa-l lungeasca intr-un timp cat mai scurt iar este inutil, doar genetica fiecarui individ decide cat de des si in ce ritm creste parul, nimic altceva.