| Fiona35 a întrebat:

Salut, ati incercat gama Clearskin de la Avon? Eu am tenul mixt si in jurul nasului ( sub ochi) si pe barbie am roseata si puncte negre. Ma gandeam sa-mi i-au un demachiant spuma pentru tratarea petelor ( cel la 125 ml), voua v-a mers? Sau imi recomandati altceva de la clearskin sau orice ce voua sigur ca v-a mers?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://pasagera.ro/despre-rozacee.html

Nu mai da banii pe tampenii. Parintii va zic bine ca va imbatraniti tenul cu toate tampeniile care vi le aplicati pe fata dar nu va spun de existenta unora benefice. Daca tu iti pui pe fata prostii de la avon care sunt pline de iritanti, alcool si alte tampenii o sa-ti strici calitatea tenului. Mai bine nu-ti mai pui nimic daca nu-ti permiti sa investesti.

Mama era gen : mi-am luat nivea pentru ca a costat 20 lei are 250 ml si hidrateaza. Am tacut si am inghitit, nu mi-am mai batut capul cu ea. Dupa doua saptamani ma intreaba daca-mi poate folosi crema pentru ca are tenul extrem de deshidratat.

Deci mai bine nimic decat... Mai bine investesti intr-un produs bun in loc sa te minunezi ce putin dai pe unele si dupa sa investesti in creme care sa-ti rezolve problemele creeate de o porcarie.

Si " demachiant spuma pentru tratarea petelor " ..demachiantul se tine doar cateva secunde pe fata, alea cateva secunde nu-s suficiente ca ingredientele benefice sa-si faca treaba. Bineinteles daca exista ingrediente benefice. Demachiantul doar te demachiaja.

Eu n-am avut probleme cu roseata decat in jurul nasului si n-am scapat de ea, astept laserul.
Dar poti incerca diverse creme de la farmacie, banuiesc ca Ivaterm are.
Dar citeste la fete ce le-a mers lor
https://www.google.ro/......ps?/search

2 răspunsuri:
| d33a15 a răspuns:

Eu am incercat de toate.dar degeaba.la unele chiar am avut alergie. poate depinde si de ten

| crissa20 a răspuns:

Gama clearskin de la avon da rezultate doar daca este folosita toata un singur produs nu prea va face ceva bun...incearca crema de galbenele si sapunul cu sulf! ...baftawinking