Eu il am peste 5 cm.il ingrijesc cu sampon
ma usuc cu feonu.am si breton
nu fac nimic pentru el
imi place parul mai mare
Il spal o data sau de doua ori saptamanal (iti dai singur seama cand e cazul, daca il speli mai des de 2 ori pe saptamana incepe sa se ingrase repede plus ca in cantitate mica, atat cat sa nu-l sufoce acea grasime protejeaza firul de par ), tai varfurile cam la 2 luni sau daca se mai intampla vreun accident... dupa caz. Daca e mai incurcat folosesc balsam. Il pieptan cand mi se pare ca e cazul. Incerc sa nu-l rup daca-l prind. Nimic special. Cand am fost mai mic m-am jucat cu oxidanti si nuantatoare, dar toate strica parul, poate mai putin henna. Nici nu stiu ce sa-ti mai zic, poate fetele sunt ceva mai experimentate, acum 10 ani puteam discuta de toate cosmeticele de pe piata dar acum nu-mi mai pasa
L-am avut pana mai jos de umeri pana acum un an.
acum il am pana la umeri. ma crezi sau nu, cel mai bun sampon pe care l-am folosit e cel cu extract de urzica. imi face parul super moale, nu mai fac matreata multa si intarzie ingrasarea parului.
il spal cam de 2 ori pe saptamana si NICIODATA nu il sterg. o sa sune ciudat dar imi scutur capul pentru a elimina excesul de apa (da, asa cum fac cainii) si apoi bag uscatorul.
@Krisaliz uscatorul "arde" firul, daca vrei sa faci ceva intr-adevar inofensiv ( desi la "sters" frecarea e prea mica pentru subtia firul ) atunci il poti acoperi cu un prosop care sa absoarba, eu oricum imi pun un prosop pe umeri atunci pentru cateva minute pentru ca altfel ramane tricoul ud.
Cel mai urat lucru la baieti. Parul lung :-&. E mult mai misto scurt. facut cu gel.cu suvite,, cu tepi.creasta:X:X:X
@DenySsa - sunt gusturile tale si ai de unde alege. Respecta-le si pe ale altora. Si nu ma refer doar la ale mele, ci si la ale altor fete
@Denisa: iti garantez eu ca 99% din fete iubesc baietii cu parul lung (evident nu PREA lung 80 baietii cu un shagg, razored, emo, iar restul cei cu coada)! Tu faci parte din "persoanele" (ca sa nu zic retardatele) carora nu le place.
Apropo: nu ti s'ar uri sa vezi la 4 miliarde de barbati acelasi stil? NU? Atunci problema e la tine!
www.coolmenshair.com
Cautati shagg, sa vedeti cum am eu parul (Ryan Hansen's style, i. e.)
DenySsa, daca eu vad pe strada un brunet cu parul ondulat, pana la umeri, care se plimba pe bicicleta si are manusi negre, o geaca de piele nu mai functionez 3 zile .
Unii baieti cu parul lung sunt fff..."hot":X
Denysaaa ). Baieti cu parul lung sunt chiar foarte dragutzziii :X:X:X nu doar cei cu parul scurt...tzepi,creasta? Yach pe mine una nu ma atrage baiezti cu...tzepi,creasta si gel mult se vede urat.
Sunt de acord cu divina. cel mai urat lucru la un baiat ARUL LUNG
nu mai fi asa revoltat si nu mai jigni lumea.
daca ei nu ii plac baietii cu parul lung nu inseamna ca e retardata! pentru un copil de 14 ani ( ca mai mult nu cred ca ai dupa cum vorbesti) vorbesti prea mult si prea prost si nu esti in postura sa o jignesti pe mes! te asigur eu ca dintre toate prietenele mele si sa stii ca am destule, nici uneia nu ii plac baietii cu parul lung, asa ca nu mai face afirmatii false precum 99 % din fete ar vrea sa vada un baiat cu parul lung. poate ca e invers si doar 1 % iubesc baietii cu parul lung
si acum referitor la problema ta - cum ai putea sa ingrijesti parul? cum altfel decat spalandu-l!
DaciaRomania întreabă: