| IdealShade a întrebat:

Salut, cam de vreo 2 luni jumate vorbesc pe net cu un baiat, ne-am vazut 2 ori dar asa fugitiv, prima data a fost la 1 septembrie iaram in alte companii ne-am salutat si atit, a 2 oara eram in centru si a trecut cu ruta pe linga si la fel ne-am salutat, vorbim infiecare zi, ne intelegem as spune perfect, el spune ca cind vorbeste cu mine i se ridica dispozitia si nici nu stiu e ceva mai mult decit prietenie. Ajutor in schimb funda si note)

Răspuns Câştigător
| Arisu a răspuns:

Parerea mea este sa-i spui ceea ce simti si el iti va spune (mai bine ar fi daca ia-i zice asta pe net sa-ti fie mai usor tie si lui) Successs*

8 răspunsuri:
| 123321998896768 a răspuns:

Buna! puteti sta intr-o zi de vorba sa va cunoasteti mai bine...dar spune-mi este grea romana nu? se zice vreo nu vreo! atat nu atit! langa nu linga! CA CIND?! corect este ca, cand! dacat nu decit! si sa nu uit de cand se zice iaram? corect este eram! scuze dar o domnisoara adevarata vorbeste frumos si corect! nu te supara pe mine dar ai putea scrie corect! pa-pa.

| deea07 a răspuns:

Hey, am intalnit situatii de genul asta, care au ajuns la o relatie de lunga durata, poate fi si cazul tau sau nu. Daca v-ati vazut, chiar si fugitiv, ti-ai putut face o parere despre el, daca iti place poti sa-i spuibig grin Succes:*

| JulietteJokes a răspuns:

Incearca sa atingi un subiect care sa poate deschide o vorba despre ce simiti si fata in fata sau pe net nu il minti fi cine esti

| DanutSsZza a răspuns:

Daca baiatul acela este mai binedispus cand este in preajma ta, inseamna ca te place. Funda?

| danizz a răspuns:

Daca v-ati vazut e bine dar in timpul liber nu va puteti intalni gen iesiti la un suc si daca o sa faceti de vreo doua trei ori asa pote o sa il cunosti cu adevarat

| IdealShade explică (pentru danizz):

Prima nu vreau sa-i propun sa ne vedem,, Dar el despre asta nici nu mea spus.

| danizz a răspuns (pentru IdealShade):

Nu inteleg despre ce nu tia prea spus
?

| IdealShade explică (pentru danizz):

Ca sa esim undeva, si nu inteleg e ceva mai mult decit prietenie sau nu.