Daca in Bucuresti un astfel de tatuaj costa in jur de 200 lei, nu are cum sa coste 500 in Craiova
Esti sigur ca vrei asta? Tatuajul asta e ca un logan. Cam majoritate il au.
Va fi intr-un loc vizibil, dar vad ca la fel de vizibil e si limbajul tau. Chiar nu ai nimic de ascuns.
Cauta saloane pe net de ce intrebi aici nu stiu ca tot la un salon vei ajunge indiferent de raspunsurile care le primesti, si nu, nu costa intre 500 si 1000, depinde de salon daca gasesti si la promotie ai putea sa dai si 100, acum fie vorba personal o cruce e ceva basic chiar si daca ar trebui sa semnifice iubirea ta față de Dumnezeu nu si are sensul daca chiar vrei ceva religios stai si gandeste te mai bine ai un milion de alte variante decat crucea din spatele urechii
Esti un jeg ordinar de om injuri o mama care nu a avut nici o treaba cu tine probabil din cauza lispei uneia, e vina mea ca esti atat de imbecil incat pui intrebari pe site in loc sa cauti pe net apoi dupa ce ti explica omul in detaliu alegi sa ignori, stai cuminte am tatuaje stiu ce inseamna cerneala batuta cu ace in corp si stiu ce inseamna categorizarea pretului in functie de loc,culoare, model si marime dar nu am mai vazut un idiot sa creada ca un tatuaj de rahat costa atat de mult, esti prea prost pentru secolul asta
Mars bai incapabilule degeaba consumi oxigen esti cel mai idiot si basic om nu ai mai mult de un neuron functional in creierul ala sec "stiti x in Craiova, da unde gasesc a in Craiova" zici ca nu te ai nascut cu functiile de baza ale creierului ca sa ti asiguri existenta intrebi pe site unde gasesti chiloti fake esti un terminat nu pot sa spun mai mult de atata un copil de vreo 20 de ani cu mintea varza si lipsa de caracter si respect
Si ca exemplu ca na nu stiu ce inseamna injuraturi la tine in Craiova da idiot si varza e o jignire ce consta in caracteristicile comportamentului sau a modului de gandire, mai precis o injuratura e " da te in pl mea de aici de drogat ambulant ce esti, imi bag pl in tine in mata in soarta ta si in tot ce ai tu mai drag aurolac infantil ce esti, ma pis pe tine pe Craiova ta si pe toata existenta ta chiar daca nu are rost" sper ca ti e clar acum, si o recapitulare nu strica mi am vazut de treaba mea chiar ti am oferit un raspuns logic dar ai ales sa ignori pentru ca esti varza pentru mine oricum e de ajuns nu ma pun la nivelul oricarei javre de pe net
Georgian1992 întreabă:
kalakkas întreabă: