| cCristiannn a întrebat:

Salut
Cat de curand vine nunta sora`mi si nu stiu cum sa ma imbrac
In orice caz nu vrea la costum

Niste recomandari? De preferat cu linkurihappy

Precizez am 181 cm si 63 de kg, 14 ani

Si ca tot vine si la anul banchetul mi-ati putea da si o tinuta pentru banchet

Multumesc

3 răspunsuri:
| BogdanBGD95 a răspuns:

Iati o camasa nu foarte sobra dar nici prea colorata, ii ridici frumos mansetele pana deasupra coatelor pentru ca e cald afara.(daca vrei iti poti lua si direct cu maneca scurta, dar mie imi plac mai mult cele cu maneca lunga si mansetele ridicate, mi se par si mai elegante.) Iti iei niste pantaloni blue-marin sau crem, sau stiu eu, nu de stofa. Dar sa fie pantalon, nu chiar blug, daca vrei ceva care chiar sa ii mai poti purta dupa. Si de incaltat daca nu vrei pantofi, ia-ti mocasini sau pantofi sport mai eleganti happy

| IateyourCookie a răspuns:

Nu ne trebuiau precizarile cu greutatea ta si asa mai departe laughing. Oricum, saptamana trecuta am avut banchetul si iti voi spune cam cu ce s-au imbracat colegii mei. Blugi negri, mai mulati, tenesi negri, camasa alba si sacou albastru. altul s-a imbracat asa: pantaloni crem rasuciti peste glezne, vans negru, camasa bleu si sacou albastru (foarte reusita tinuta asta). alta ar mai fi : vans albastru, blugi negri, camasa si papion negru. Ma rog, in principiu ar trebui sa te imbraci cu blugi inchisi la culoare, camasa, tenesi si sacou.

| GatitulMiresei a răspuns:

Sora ta va aprecia efortul tau de a veni imbracat la costum.
In plus, acelasi costum il poti purta la banchet si la alte ocazii.
Cauta un costum intr-o culoare neutra: http://www.gatitul-miresei.ro/cauta-costum-mire/;