Nu te face mai barbat un ceas, cumpara unul doar daca iti place sa porti ceasuri
Daca te duci la intalnire in costum nu te face mai barbat, dar te face mai elegant
Probabil, mie nu prea imi place sa port ceas dar gusturile nu se discuta
Adevarat!
Mie imi place foarte mult cand vad baieti cu ceas! Iti poti achizitiona unul, nu trebuie sa fie neaparat peste 5 milioane. Dupa aceea vezi daca te obisnuiesti cu el, daca si tie iti place cum arata pe mana ta. si cumperi altele! Recomand Casio pentru ceasuri bune, frumoase, la un pret foarte ok!
Eleganta o dau ceasurile clasice, cu ace, nu cele digitale, cat despre intrebarea ta: nu ceasul iti da neaparat eleganta, alura serioasa sau o alta imagine, ci felul tau de a fi.
ia-ti ceas daca iti plac ceasurile. i-ati pentru tine, nu sa vada altii ca ai ceas. daca ai un look office sau rebel sau personal si este un look bine pus la punct si ingrijit, ceasul nu face neaparat diferenta. asta este parerea mea. acum tu tragi concluziile!
E foarte important după părerea mea.
Îți dă o eleganță aparte.
Dacă vrei să îți cumperi un ceas, e o alegere foarte bună. Alege-l cu atenție și în conformitate cu caracterul tău dar și cu vestimentația.
Da,are depinde de ceas, poti lua unul la 15 lei daca vrei sa ai ceas sau unul mai scump daca vrei sa impresionezi prietenii si/sau domnisoarele desigur.
Cum si pentru.o femeie un colier/lănțișor sau anumiți cercei ofera o nota de eleganță asa este ceasul pentru bărbați, modelele de la Armani sunt superbe si sunt la indemana oricui
RAY întreabă:
tzaka27dec întreabă: