Nu exista o regula in functie de varsta aici
sa fie atat de mari sau mici cat sa nu te incurce in activitatile tale zilnice, la scris, la facut mancare etc
1-2 mm, de la patul unghiei, adica micute si ingrijite, denotand o adolescenta educata si cuminte.
Eu le am de 5 mm
Taie-le mai scurte, ca sa nu te mai impiedice la muncile din casa si sa nu ti le mai rupi.
Buna.Nu exista nicio regula in acest sens, in afara de cea care tine de bun simt, in functie de context. Poate ca la o iesire cu prietenele poti avea unghii de 10 cm si sa te simti ca o diva, insa la scoala nu, se intelege. Pastreaza-le cat sa le poti ingriji corespunzator? Prea mici presupun ca nu iti plac, vrei sa para degetele mai feminine, insa prea lungi te-ar putea incurca in rutina zilnica, fie ca e vorba de ingrijirea ta sau treburile prin casa.
Chiar asa? Sigur ai niste fete alaturi de care iti mai petreci timpul, ocazional? Una sau doua amice e mai mult decat suficient. Poate ca nu ati depus efortul reciproc pentru a deveni prietene, din varii motive? Sau poate ca tu nu simti ca ai prieteni, desi acestia exista? Am trecut si eu prin asemenea stari, prin perioada minunata a liceului. Aveam grupul meu, insa in unele momente mai intunecate nu ii mai consideram pe niciunul din acei oameni prieten.Sunt bucuroasa ca nu mi-am exprimat sentimentele si nu am rupt legatura, deoarece ei nu aveau nicio vina pentru problemele mele si pentru modul cum gandeam.Am reusit sa trec peste, asta e cel mai important.Chiar si in ziua de azi mai pastram legatura, ne vedem de sarbatori.
Încearcă sa nu îți faci unchi false sau alte prostii de la 16 ani! Lasa pe mai târziu
Cum vrei tu să le lași. Poți să le tai frecvent sau poți să le lași să crească sa treacă de buricul degetelor.