| CattanyMihai778 a întrebat:

Salut,caut pamatuf din par natural,am intrat intr-o gramada de magazine si numai par artificial am gasit, mi-am luat si o teapa luasem un pamatuf scria ca-i par natural de mistet si era par natural amestecat cu par artificial, stiti in Bucuresti magazin fizic unde pot cumpara pamatuf din par natural sa nu fie scump? Nu internet-nu coletarie.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ohh, nici prin gând nu mi-a trecut de așa ceva. big grin Știu cum arată, că avea și bunicul meu, dar nu mi-am dat seama că era vorba despre un pămătuf de bărbierit.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am găsit pe nicăieri dar din proprie experiență îți spun că se șterge mai bine cu cârpa, iar dacă e pentru mobilă pulverizezi Pronto apoi ștergi cu o cârpă uscată din bumbac.

| CattanyMihai778 explică (pentru anonim_4396):

Cristina era vorba de pamatuf de barbierit, pana la urma am gasit din par de mistret la DM, tu ca o fata vrednica si frumoasa(cred) te-ai gandit la curatenie happy

| CattanyMihai778 explică (pentru anonim_4396):

Daca tot nu mi-a raspuns nimeni, te pun pe tine castigatoare happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru CattanyMihai778):

Ohh, nici prin gând nu mi-a trecut de așa ceva. big grin Știu cum arată, că avea și bunicul meu, dar nu mi-am dat seama că era vorba despre un pămătuf de bărbierit.