| ionela_1354 a întrebat:

Ce machiaj sa folosesc pentru ochii caprui?(funda)

Răspuns Câştigător
10 răspunsuri:
| Alexa_3478 a răspuns:

Argintiu, mov, lila

| Black_Cherry a răspuns:

Ochii caprui sunt cei mai norocosi din punct de vedere al machiajului pentru ca nu li se interzice nimic. daca vrei sa ii scoti in evidenta foloseste albastru sau culorile puternice dar nu maro.

| MangoGirl a răspuns:

Mie imi sta foarte bine cu verde...depinde nuanta pielii, forma si tinuta ta. uite cum poti face : intreaba o persoana cu care te certi si te contrazici de obicei cum iti sta cu o culoare, si mentioneaza sa fie sincera. daca zice ''eh...bine'' o zice la plictiseala (deci intreaba pe altcineva), daca zice ''da, f bine'' inseamna ca aceea e culoarea, daca zice ''nu'' mai incearca si cu alte culori(daca zice in continuu nu intreaba pe altcineva)

| Alina_9354 a răspuns:

Si eu am ochii caprui si am observat ca imi sta foarte bine cu niste culori putin mai inchise ca maro sidef, albastru inchis, sau chiar negrul dar daca iti plac culorile deschise merge foarte bine si rozul in combinatie cu alb! Sper sa-ti placa si sa primesc o fundabig grin

| alexa18 a răspuns:

Buna, poti folosi orice. Acum depinde si de tine. Important e sa te machezi cum crezi ca iti sta mai bine si te avantajeaza.
Pa pa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Roz

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai tenul inchis ceva deschis, daca ai tenul deschis ceva inchis, daca ai ocii caprui culoarea maro.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, pentru ochii caprui se folosesc toate nuantele. Acum depinde si de tine. Te poti machia cum ti se pare ca arati mai bine.
Pa pa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Machiajul funda pentru ochi caprui.

| fosa.poplitee a răspuns:

Verde, mov, albastru...ceva care sa iti scoata in evidenta capruiul... daca te vei farda cu ceva maro, iti vei eclipsa culoarea

Întrebări similare