| David3234 a întrebat:

Ce parere aveti despre Minoxidil? Este un produs pentru regenerarea parului,dar foarte multi barbati il folosesc pentru cresterea barbii! Chiar din acest motiv vreau sa imi cumpar si eu! Dar mai intai vreau sa vad ce parere aveti si voi! Multumesc, astept raspunsuri!

5 răspunsuri:
| RobertMoon a răspuns:

Salut, eu am folosit monoxidil pentru barbă 3 luni si a avut un efect vizibil, la început nu aveam barba deloc, iar apoi aveam barbă formata în proporție de 75%, am întâmpinat piele foarte uscată și multe coji din această cauză, iar acum după 4 luni de la oprirea administrării barba mea a dat înapoi, adică a început să fie din ce in ce mai rara, îți recomand să nu folosești și nu te mint, are un efect de creștere a tensiunii, uneori când îmi dădeam îmi bătea inima foarte tare, deci recomand sa nu folosești deoarece efectul dispare si vei avea și ceva probleme.

| David3234 explică (pentru RobertMoon):

Ok,o sa tin cont de sfat! Mersi frumos, seara faina!

| RobertMoon a răspuns:

Eu mi-am dat cu monoxidil 3 luni, nu aveam barba, iar după aceste luni am avut barba formată în proporție de 75% vizibilă, menționez ca efecte adverse piele foarte uscată, cojițe, dar îmi dădeam cu cremă, dar tot apăreau, îți recomand să nu folosești deoarece mie mi-a crescut tensiunea arteriala și am avut palpitații, iar acum la 4 luni după ce am oprit administrarea barba a devenit tot mai rară și se pare că revine la normal.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am incercat dar am vãzut la alti oameni ca functioneazã.

| David3234 explică (pentru anonim_4396):

Da,asa am vazut si eu, dar vreau sa fiu cat mai sigur de acest produs! Adica daca merita sa il folosesc sau nu!