Masca cu argila.sau masca cu miere de albine. Aplici mierea de albine pe zonele cu acnee si apoi acoperi cu tifon. Si lasi 2-3 ore. Preferabil ar fi sa lasi toata noaptea. Aceasta masca cu miere de albine este foarte eficienta. Pot sa zic ca a avut cele mai bune efecte in cazul meu. Sper ca te-am ajutat.
Buna. Eu folosesc un gel de curatare cu acid salicilic in locul sapunului. Este foarte bun pentru arderea cosurilor. Toate produsele care contin acid salicilic sunt bune pentru cosuri.
Heyy :* Pai fara maini pe fata te speli pe fata de multe ori, mai ales vara cand transpiri ( chiar functioneaza, dar apa sa fie rece ). Si zynerit dimineata, iar seara skinoren, le am si eu. Te tin cateva luni. Le gasesti in orice farmacie si cu reteta de la medic. Pe mine si fratele meu ne-a ajutat, sper ca si pe tine :* Si stiu multi care au scapat de cosuri ( ce ti-am spus tie le-am spus si la colegi, acum nu mai are nimeni din clasa acnee in afara de profesorii ) daca nu functioneaza du-te la dermatolog :* Fundita? :X
Buna.
Pai poti folosii masca cu miere de albine sau gel de curatare cu acid salicilic.
Foarte eficient(am incercat si am scapat): 3 lingurite de miere de albine+ o lingura de scortisoara, amesteci bine pana se face o pasta. o poti folosi de 2 ori pe saptamana sau in fiecare zi doar pe zonele afectate de acnee, sper ca te-am ajutat
AlexBibo întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: