| Dumbi a întrebat:

Ce ziceti de barbatii cu tatuaje? Dar de femeile cu tatuaje? V-ati face unul? Nu vreau raspunsuri gen: "Gandeste-te cum o sa arati la batranete". Nu se uita nimeni la tine la 70 de ani, si daca stii sa te menti, o sa arati bine.
Mie imi plac tatuajele, dar nu imi place pe o femeie, ceva micut, merge, dar nu pe toata mana. happy

Răspuns Câştigător
| BlackRose03 a răspuns:

Pentru mine nu conteaza genul.Imi place un tatuaj mic care sa nu iasa prea mult in evidenta.Mi se pare ca un barbat cu un tatuaj pe o portiune mai mare a corpului arata la fel de rau ca pe o femeie.Toti suntem oameni, deci nu vad diferenta.Un tatuaj mic sau mediu pe incheietura sau abdomen e in regula(in cazul barbatilor cat si a femeilor).Ce zic despre barbatii cu tatuaje? Majoritatea doar striga dupa atentie si vor sa para smecheri desi nu sunt(nu toti).Am vazut multi cu tatuaje pe tot corpul si vara autobuzele sunt pline de tipi de genul asta si lasa prea mult la vedere. Femeile cu tatuaje? Sunt ok, nu am vazut femei pe strada cu tatuaje care sa le acopere tot corpul.
Da, imi plac, dar se vor demoda la un moment dat si nu merita durerea pentru un desen pe piele.Parerea mea.
Ideea e sa-ti placa.Cat timp o faci pentru tine, nu pentru altii sau sa atragi atentia e in regula.

8 răspunsuri:
| anss23 a răspuns:

Imi plac mult tatuajele, cam de orice fel.In afara de alea facute super prost sau stupide, gen nume care au fost dupa acoperite sau funde, cruci, chestii din astea foarte impersonale.Nu prea vedem asa des pe la noi fete cu tatuaje dar mie una mi se par super dragute modelele in genul asta:
https://pbs.twimg.com/media/CtjgD0lW8AAJcHX.jpg
PS: intr-adevar multi au o parere proasta despre tatuaje si piercinguri dar daca iti place ceva cu adevarat sau vrei sa faci o schimbare la tine nu ar trebui sa te opreasca parerea cuiva, atata timp cat nu ranesti pe nimeni facand acel ceva. Unii gasesc mereu ceva de comentat dar cei care iti sunt aproape vor ramane langa tine chiar daca ai un spate sau o mana tatuata, nu?laughing

| FemeiaPisică a răspuns:

Sunt fată, am un singur tatuaj şi pe viitor aş dori să îmi tatuez tot braţul. Eu sunt adepta tatuajelor cu semnificaţii, nu pentru frumuseţe. Oamenii în general sunt încuiaţi la minte. Dacă văd că ai un tatuaj imediat te cataloghează drept o persoană negativă. De parcă mi-au dat ei de mâncare să se plângă de pielea mea. Corpul este al meu, nu a lor.

| Dumbi explică (pentru FemeiaPisică):

Si mie imi plac tatuajele cu semnificatii, chiar mi-am desenat modelul pe o foaie, dar mai am de asteptat. happy Dar arati ridicol, tu ca fata sa ai tatuata toata mana… Si multe firme nu angajeaza daca ai tatuaj la vedere, d-aia ar fi mai bine sa renunti la idee si sa ti-l faci altundeva.

| FemeiaPisică a răspuns (pentru Dumbi):

Părerea ta, contează mie să îmi placă. Prea puţin mă doare de părerea patronilor, eu nu o să fiu sclava societăţii.

| christall a răspuns:

Eu una sunt anti, mai ales la femei. Nimic nu mi se pare mai urat decat o femeie tatuata in rochie de seara, cu ditamai tatuajul pe mana.

| NAT0 a răspuns:

Mai repede furi curent.happy
Nu contează ce îţi place ţie la x. Contează ca lui să-i placă şi să nu apară un măscărici să-i strice starea de bine cum se întâmplă mereu doar pentru că măscăriciul nu se simte bine în pielea lui.
Fiecare face ce vrea, dacă tipa vrea să se tatueze e liberă, nu te afectează pe tine cu nimic, la fel și invers. La fel stă treaba și cu pensatul bărbaților, la fel și cu epilatul iar exemplele pot continua.
Ceea ce vreau să spun este că dacă eu vreau să îmi fac un tatuaj cu un sărut pe gât ca Dani Mocanu, nu mă oprește nimeni și nimic și nici nu trebuie să-mi pese de ce crezi tu despre mine sau ce crede x despre mine, contează să-mi placă mie și să mă simt bine cu propria persoană.

| Dumbi explică (pentru NAT0):

Ai dreptate! Dar nu ti se pare ca o femeie arata penibil cu tatuaje cat Palatul Parlamentului de mare? Parca nu mai e femeie…

| Azazea a răspuns:

Eu cred ca arata super, daca sunt facute de un profesionist si amplasate corect, nu cred ca mi-as face vreodata unul pentru ca nu tolerez durerea prea bine si as lesina pe acolo big grin
Dar arata frumos big grin

Întrebări similare