| enola11pink a întrebat:

Salut,cine îmi da nişte linkuri cu cei mai moderni şi stranii sorti de vară, dau fundiţa!

Răspuns Câştigător
11 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

La aşa ceva te refereai când ai scris(sorti):
http://www.google.ro/......tp?/search

| enola11pink explică (pentru onasis1961):

Nu...şorţi..de vară. uite mai sus la linkurile trimise

| onasis1961 a răspuns:

Faci Româna cu profesoara de muzică?

| enola11pink explică (pentru onasis1961):

Nu,cu cea de română(facepalm)

| ardnaxur1961 a răspuns (pentru enola11pink):

Si limba ta materna, care e? Malgasa veche? Te rog, da-mi si mie, daca poti (sunt sigura ca NU poti), un link unde sa gasesc explicatia cuvantului "sorti". Eu predau romana de peste 20 de ani si inca n-am mai auzit asemenea tampenie. L-oi fi auzit la Becali?

| enola11pink explică (pentru ardnaxur1961):

Şorţi

Ei bine şi atunci cum de cea cu fundiţa a găsit,? google şorţi de vara, ştiu ce-am spus! în rest mă scuzaţihappy )

Şi apropo ce are limba cu şorţii de vară,? aici e TPU nu altceva!

| ardnaxur1961 a răspuns (pentru enola11pink):

Bine, pisi, cum zici tu. Cand mai dai pe la scoala, intreab-o pe femeia de serviciu care e pluralul de la "sort", ca, sigur il stie pe cel corect.
Cea cu fundita a tastat CORECT pe Google. Tu, de-aia n-ai gasit; ca ai tastat aiurea si are si Google mandria lui.

Nici nu am căutat măcar pe googlehappy, am accesat doar TPU! google îţi dă o mie de variante TPU mai puţine aşa că probabilitatea de a fi variantele corecte e mai mare pe TPU!happy

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Abecedarul e cel mai la moda! Presupun ca te refereai la sorturi, pantaloni scurti, adica. Oh, doamne!