Sa nu faci prostia sa iti pui unghii false, cu acryl. Am vrut si eu. si am zic mai intai sa incerc uleiul de ricin(4 lei) si cu Intaritor de unghii cu vitamina B5 de la FARMEC (5-6 lei). Dupa cateva utilizari ai sa vezi ca se intaresc ffff mult.Acum am unghii lunngii.Si dupa 2 luni nu s-au rupt deloc , doar le-am mai scurtat eu . Uleiul de ricin ajuta sa creasca unghia mai repede, si soclutia aceasta intareste unghia.Plus ca eu aveam niste unghii miciii pentru ca le rodeam. Bafta :*
Pai iti poti pune unghii false,mai mult timp si in acel timp,unghiile tale reale cresc sub ele.
E singura solutie.
Mie imi place sa am ungii mari si asa le am tot timpul,si le las mult sa creasca, fara sa le tai. Nu le tai timp de o luna, si ajunge lumea sa creada ca sunt false.
sper ca te-am putut ajuta
Dar eu nu vreau sa imi pun unghii false o prietena de-a mea s-a pus si acum asa unghi urate are
Ai putea sa iti cumperi un tratament pentru cresterea unghilor Eu folosesc de la Oriflame si e foarte bun Costa 18 lei, dar aproape mereu e redus, acum e in jur de 12 lei
dyanadya13 întreabă: