Eu ma mai dau cu iaurt si castraveti(pe care le amestec intr-un vas si aplic duipa care stau asa cam 20 min si apoi clatesc)nu are un efect uimitor insa imi face pielea mai fina, imi mai fac masca de argila -de la farmacie care mai elimina o parte din punctele negre, imi fac infuzie de musetel(insa nu prea trece acnee de la ea), si mai folosesc si lamaie in zonele problema(aplic cateva picaturi) am observat ca usuca f repede(este gen zineryt) si pot sa zic ca sunt chiar multumita. Oricum in ultimul timp nu prea mai am incredere in mastile naturale pentru cosuri (la mine nu prea si-au facut efectul) asa ca am trecut pe un tratament prescris de doctor.
Punctele negre sunt o problema pentru. majorotatea, dar cel mai mult se confrunta tenurile grase. Fa o infuzie de musetel dupa care aplica o masca cu drojdie de bere(proaspata) cca. 10-15min. Evita zona ochilor inclusiv cearcanele. Dupa usarea mastii, clateste-te bine cu musetelul de la infuzie apoi maseaza bine fata cu tarata de grau.La urma aplica o lotiune tonica.Aceasta o poti face doar o data / saptamana sau chiar la 2.Succes.
Pentru cosuri este bun si sapunul cu sulf.Se gaseste la farmacie si e vreo 2-3 lei.Mult noroc
Mie cea mai eficienta masca e cea cu castravete dar nu e chiar masca. razi pe o razatoare mica castravetele cu tot cu coaja dupa iei o vata o inmoi in ziama castravetelui si te dai pe fata. e foarte buna cand ai tenul obosit sau cand vi de la plaja
anonim_4396 întreabă:
LovelyGirl3313 întreabă: