-cu o coronita. una colorata sau daca nu, una simpla, neagra si subtire...
-cu o agrafa, clama colorata. il prinzi intr-o parte sau sus, in crestetul capului.
te poti da cu ulei de ricin pe breton inainte cu o ora de a face baie.iti creste mai repede...
il usuci cu feonul si cu o perie ca sa nu se mai increteasca asa tare...
am avut si eu breton scurt care nu`mi placea deloc asa ca stiu cum e
Foarte aiurea faza.incearca sa nu il ascunzi(nu prea vad cu am putea decat sa til prinzi sus si arata ciudat)deci incearca sa il faci sa arate bine asa cum e acum. si eu mai am probleme cu bretonul, dar daca pui un pic de spuma, il usti, il indrepti si il dai cu fixativ iti sta toata ziua drept pana va mai creste si il vei putea aranja mai usor si fara produse. daca dimineata te trezesti cu el stand in sus sau ftft cret uda'l cu putina apa si usca'l, nu uita sa folosesti produse pentru par pentru ca efectul este mult mai de durata decat fara ele.>
Il prinzi cu o clama intr-o parte apoi restul parului il dai deasupra clamei. ( cel mai recomandat o agrafa neagra sau in functie de culoarea parului tau ).
Placa ar fi o prima solutie, asta ca sa se indrepte. Pentru cealalta problema, cel mai recomandat ar fi sa ti-l prinzi sub parul mare. Pe deasupra nu prea vad sa-ti stea bine. Ia vezi, poate gasesti aici ceva care sa-ti placa: http://www.forum.divahair.ro/viewtopic.php?f=21&t=2874;) Succes;)