| AniCasi a întrebat:

Cum as putea sa scap de cearcane si de ridurile de expresie? Am doar 21 de ani, dar am tenul deschis si am inteles ca fetele cu tenul deschis sunt predispuse la aparitia ridurilor foarte devreme.Multu! :*

Răspuns Câştigător
| Bondarel99 a răspuns:

De riduri de expresie nu poti scapa, acelea fac parte din tine, toti avem, mai multe sau mai putine.Ridurile nu au legatura cu culoarea pielii, dar e adevarat ca daca ai un ten uscat esti predisusa la aparitia lor mai devreme decat persoanele care au ten gras.
In legatura cu cearcanele, este greu sa scapi de ele, ele sunt practic niste umbre lasate de denivelarea pielii din jurul ochilor. Poti incerca tratamente calmante ca sucul de castraveti care reduce inflamatiile, sucul de cartofi care are proprietati de albire si lumineaza zona ochilor sau ceaiul de musetel care are proprietati sedative si antiinflamatoare.Aceste remedii sunt eficiente in diminuerea cearcanelor, dar ele vor reaparea dupa un timp. Poti trata problema si din interior, bea multe lichide si dormi cel putin 8 ore pe noapte.

1 răspuns: