Aceeași problemă am avut-o și eu la 19-20 de ani și am găsit rezolvarea.
Mă bărbieream o data pe zi sau odată la două zile (indicat e de 2 ori pe zi, dimineata și seara, dar merge si o singura data sau o data la 2 zile) și după fiecare bărbierit aplicam ULEI DE RICIN cât să îmi acopere suprafața pe care voiam păr. După o lună unele persoane au observat schimbarea. Acum am 22 de ani și am o barbă deasă și neagră cu care fac ce vor mușchii mei?
Dar costă întreținerea, altfel se încrețește dupa ce crește 3-4cm
Te ai ras pana acum? Daca da, atunci mai poti spera pana la 20 de ani la cateva zone, dar nimic spectaculos gen sa se indeseasca. Daca nu, radete de cateva ori, va stimula putin firul si l va face mai aspru. Daca cumva e prima varianta atunci singura solutie ori o lasi mai mare ca sa rezolvi cu zonele unde e rara ( de ex imi creste barba full mie, doar ca pe obraz si zona de sub buza e mai rar parul, am lasat o vreo 3 4 luni nu se vede nici de aproape).
Daca vrei sa ti creasca mai repede da cu ulei de ricin la cateva zile, ajuta sa creasca mai repede parul.
Daca pana la 20 de ani nu ti se mai indeseste barba atunci singura varianta e sa faci implant. Iti ia fire de pe ceafa ( sau alta zona donatoare) si ti pune in barba, dar costa de la 1500 de euro in sus
Stai linistit ca ai sa te saturi mai incolo sa te razi zilnic sau la 2 zile, creste daca te barberesti
Trend-ul cu barba mare este pentru lenesi! Nu face prostia sa te barbieresti daca nu-ti creste, bucura-te ca nu ai de munca in fiecare dimineata!