| Deea_4962 a întrebat:

SAlut.Cum pot sa imi pun in evidenta ochii albastri? mersi:*

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
http://www.pretaporter.ro/......i_309.html
Pa, pa.

| FabuloasaRO a răspuns:

Buna!

Neaparat utilizeaza nuante de mov atunci cand te machiezi, pentru ca iti pun in evidenta ochii. Pentru un look mai sobru & elegant, incearca nuante mai inchise de mov, iar pentru un look casual, de zi, nuante deschise.

Raspuns oferit de http://www.fabuloasa.ro/

| SiMpLa a răspuns:

Aplica un creion pe pleoapa inferioara a ochiului

| gabrielgypps a răspuns:

Cel mai puternic efecty il au niste cercei cu pietricele de culoarea ochilor.
machiaza/te cu negru usor ca sa faci o incadrare frumoasa a ochilor si sa atragi atentia asupra lor.
crede/ma la faza cu cerceii nu exista concurenta, am fost si eu hipnotizat odata de niste ochi asa, si atunci am remarcat ce efect aveau 2 pietre si 2 ochii albastrii pe acelasi chip. bafta

| mrrry a răspuns:

Pai culoarea ochiilor tai o scoate in evidenta cel mai bine: movul si violetul:X
Macheaza-te cu aceste 2 nuante si imbrakte mai ales cu violethappy

| oanna_4635 a răspuns:

Ca o regula generala, fetele cu ochii albastri ar trebui sa foloseasca culori precum gri, violet, gri-cenusiu, mov si albastru intens. Daca formezi pe pleoapa o umbra de un albastru inchis, ai sa observi ca nunata ochilor tai se va accentua, oferindu-ti o privire mult mai stralucitoare.

Daca iti propui un machiaj de seara, incearca sa iti conturezi ochii cu un dermatograf negru si apoi sa colorezi pleoapa cu un fard de culoare albastru deschis, pentru a obtine efectul de "smoky eyes". De asemenea, poti adauga si putin fard argintiu, fuschia sau turquoise daca iesi in club si vrei sa fii funky.

Cele care au ochii de culoare albastra se pot considra norocoase pentru ca pot folosi multe nunate de farduri fara a comite greseli grave. Totusi, ar fi bine sa tineti cont de lista de mai sus pentru ca va vor avantaja.

Violetul si culoarea levanticii sunt cele mai recomandate pentru femeile care au ochii de un albastru de bebelus si culoarea parului este blond. Poti folosi violet atat pe pleoapa mobila cat si cea superioara. Culorile neutre sunt potrivite pentru machiajul de zi, dar e intotdeauna trendy sa te machiezi cu mov indiferent de momentul zilei si anotimp!

| mAkE_2626 a răspuns:

Buna, eu am ochii verzi spre albastriihappy Si nu vreau sa vada, ii las sa se uite lumea, adica fetele se uita la ochii mei, nu zic vrei sa vezi ochii meilaughing Lasa-i pe ei sa se uita. Tu poti sa iti pui in evidenta ochii uitandute in ochii altcuiva fundita?:X

| raluca_2961 a răspuns:

Pentru ochii albastri cele mai indicate culori sunt:rozul, maro-roscat, portocaliu, auriu sau lila. De asemenea ochilor albastri li se potrivesc aspectul de cat-eyes obtinut prin conturarea pleoapei inferioare si superioare cu linii de creion negru, si care trec de coltul extern al ochiului.