| HermetAlex118 a întrebat:

Salut, cum pot să scap de mătreață?

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Testezi alt sampon mai scump la pret

| darrio2007 a răspuns:

Eu folosesc șampon împotriva mătreții de la Syoss. Văd că nu mai am. Incearca-l.

| AlexValentinn a răspuns:

Du-te la dermatolog sa iti dea tratament, si eu am matreata si am incercat sa ma spal cu sapun cu sulf si imi trecea o luna dupa aia se obisnuia scalpul, apoi m-am dat cu niste picaturi mai spirtoase sa zic asa trebuia sa le dai unde aveai cojile si disparea dar depinde foarte mult de nivelu de stres, in general matreata sau dermatita seboreica se activeaza in urma unui episod de stres major si ramane activata pentru totdeauna, iar dupa aia in functie de cat de stresat esti vei avea mai putin sau mai mult dar nu exista vreun tratament sa scapi definitiv de ea din pacate.

| Jigokunokishi a răspuns:

După ce te speli pe cap clăteșteți capul cu apă cu oțet. E posibil ca mătreața să fie din cauza vreunei probleme dermatologice, deci ar fi mai indicat să vizitezi un dermatolog. Dacă nu, încearcă cu oțetul sau încearcă să folosești unul din acele șampoane ieftine de urzică din farmacii pentru că au mai puține chimicale și sunt mai ok pentru scalp. De asemenea poți cere din farmacie tebleta împotriva mătreții pe care să o pisezi și s-o bagi în șampon. Fundă? big grin

| Petre_Ilinca_1998 a răspuns:

Eu nu puteam scapa de matreata ani la rand, pana nu am facut un tratament cu sampon cu ketoconazol. Uite aici si alte recomandari https://suntmamica.com/cum-sa-scapi-de-matreata-simplu-si-pentru-totdeauna/

Întrebări similare