| Mia98 a întrebat:

Salut cum poti scapa de cosuri nu am multe fundita

Răspuns Câştigător
| Auras13 a răspuns:

Ella02...Nu trebuie sa le spargi, vei inrautati situatia...incearca sa consulti un medic sau un farmacist, el stie ce e de facut. Si apropo nu uita spala-te pe fata cat mai des dimineata-seara, oricand esti cuprinsa de transpiratie, eu asa fac si am scapat de ele in mare parte. Succes!

13 răspunsuri:
| Vali87 a răspuns:

Du-te la dermatolog sa iti dea sa inghti niste vitamine a sau e si o crema ceva. De ex Skinoren sau Brevoxyl daca zici ca ai o acnee usoara. Sunt foarte bune dar trebuie sa te dai 3 4 5 luni si dupa aia sa o folosesti o data pe saptamana sau o data la 5 zile ca tratament de intretinere.

| blueangel99 a răspuns:

Păi :
-poţi să cauţi o cremă anti-coşuri în magazin, dar numai după ce consulţi un dermatolog
-(asta e mai mult o măsură de precauţie)să te speli pe faţă cât mai des(dimineaţă,seara, după ce vii de afară, când faci duş)şi să nu pui mâna pe faţă aşa des

Sper că te-am ajutat

P.S: Am uitat-poţi să scapi de coşuri şi dacă le ''piguleşti'' ca să zic aşa...

Răspuns utilizator avertizat
| Comoaracasei a răspuns:

Cosurile sunt o forma de iritare a pielii, adica, intra mizerie in pori. De regula cosuri fac cei cu ten normal-gras.
Scapi de cosuri prin curatarea/degresarea repetata a pelii.

| littlebluebutterfly a răspuns:

Nu le sparge pentru ca o sa se irite si mai rau si risti sa se infecteze. Incearca masca de argila daca ai tenul gras, zineryt, sau ulei din arbore de ceai

| Bia_3072 a răspuns:

Hei ella! soramea are aceeasi problema. daca nu ai multe nu merita sa mergi la cosmetica pentru. tratament. in primul rand le scoti cu un tifon, apoi poti folosi crema garnier pure activ 3 in 1, in fiecare noapte, sa te dai cu miere sau cu malai pe fata. sper ca te-am ajutat!

| shainitainii a răspuns:

Am auzit de la o prietena ca sapunurile acelea, naturale, sunt foarte bune. Le gasesti la plafar. happy
Bye-bye :*

| andreea_9905 a răspuns:

De la naturisti incerac tintura de tataneasahappycauta pe net despre ea este foarte bunahappysau te speli seara pe fat cu ceai de musetel si te dai cu argila activa cu propolis tot de la naturisti gasesti sunt foarte ieftine si bunehappybafta

| KUBY78 a răspuns:

Daca sunt coapte trebuie sa dai cu spirt 7 in 7 ore si va trece asa am facut si eu si in 3 zile mi-a trecut

| tati a răspuns:

La site-ul http://www.romedic.ro/acneea-cosurile sper sa te ajute.

| oupsydoupsy a răspuns:

Eryfluid sau asa ceva... e cam 8 lei sau 12 in farmacii si trec in cel mult o saptamana poti folosi doar seara... eu asa fac :d

| andre11 a răspuns:

Date cu o crema pentru cosuri

| Gabi490 a răspuns:

Le spargihappy

Întrebări similare