Buna, capu sus Fata! Nu trebuie sa-ti fie jena, sau sa-ti fie rusine ei fac asta ca sa se simta ei mai avantaji decat tine, pe cand ei sunt tot asa ca tine niste oameni cu cap, insa tu ai un atuu care ar trebui sal valorifici. Nu toate fetele sunt norocoase si cu o inaltime aparte.
Asa ca mai bine iti vezi de interesu tau propriu, nu de gura lumii ca nu ei iti dau sa mananci, sau nu ei depun eforturi pentru tine ca sa reusesti in viata. Din pacate nu poti sa fii mai scunda decat esti, asa a vrut Dumnezeu sa fie, tot inainte cu vointa. In plus ei sunt doar invidiosi, mai bine ii ignori pe cei care nu merita si doar prietenii foarte buni si care te ajuta la ceva tinei langa tine. Sper ca ti-am fost de folos. O zi buna, succes. Funda? multumesc.
De ce ai face asta? Nici nu stii cat mi-as dori sa fiu macar aproape la fel de inalta ca tine! Eu am doar 1.65 si mi se pare ca sunt mititica rau. Nu stiu daca sunt doar eu si apreciez prea mult fetele inalte, insa sunt sigura ca nu ai de ce sa te simti jenata. Gandeste-te doar cate fete si-ar dori sa aiba inaltimea ta. Si din invidie, ceva mai bun de facut nu au decat sa faca glume pe seama inaltimii tale. Pentru mine astfel de fete dunt idealuri de frumusete ar trebui sa te
faci fotomodel. Casele de moda cauta ca niste lupi fetele ca tine. Sper sa nu te mai supere inaltimea ta ar trebui sa te simti mandra si sa ai jncredere in tine pentru ca nu multe fete au norocul sa fie asa inalte. Mai da-mi mie 10 cm te rog ) si eu am in clasa o fata cu 1.82. Si arata super. Pun pariu ca si tu! Ai grija te tine
Salut, draga mea trebuie sa te mindresti ca esi inalta ) cand cineva face glume tu nu le arata ca te rusinezi ci invers ca te mindresti de tine, daca vrei ca cei din jur sa te placa si sa te iubeasca trebuie tu in primul rind pe tine sa te iubesti! ce poate fi mai frumos decat o fata increzuta in sine, cu asa inaltime poti deveni model )) sunt si plusuri tu doar trebuie sa le opservi. bafta, papa!
Nu trebuie sa fii rusinata, mergi cu mandrie! Nu iti pasa de ce spun altii, arata-le ca ai incredere in tine!
Păi, nu stiu dacă stii, dar fetele înalte si slabe(61 kg) sunt cele mai frumoase :*. Deci, nu văd de ce ai vrea să fii mai scundă.
Funda?
E imposibil de scazut in inaltime si sincer vorbind, ar trebui sa nu iti pese de ce spun altii, pentru ca, sa recunoastem, unii mereu o sa comenteze de ceva numai ca sa se afle in treaba. So ignore them. Esti prima persoana pe care o aud ca vrea sa para mai scunda. Eu am 1, 75 si nenumarate discutii la activ cu prietene cu putin mai scunde decat mine care doreau sa fie mai inalte (cu mult). Singura, si ma refer chiar la singura problema pe care ai putea sa o ai, ar fi aceea sa gasesti un iubit care sa fie mai inalt decat tine ca sa poti sa porti si tu tocuri(story of my life). Eu eram aproape cea mai inalta din clasa cu exceptia a 3 persoane dintre care un baiat (cand aveam varsta ta) si imi placea la nebunie. Desigur acum m-au ajuns unii din urma si acum eu sunt cea care ma uit in sus (chiar si at. cand port tocuri) si trebuie sa ma ridic pe varfuri pentru hug uri. Si in plus, look at the bright side. Fara gluma, daca decizi sa incerci sa aplici pentru training ca model, nu o sa ai probleme.
DaciaRomania întreabă: