Trebuie sa.l speli la 2-3 zile, sa nu folosesti elastice de par aspre pentru ca ti.l poate arde si odata la 2-3 luni sa ii iei foarte putin din varfurile arse pentru ca daca le lasi asa iti poate stagna cresterea parului. Sper ca te.am ajutat!
Ok va multumesc la toti si sa nu va suparati ca i-am dat funda lui smiley apreciez orice raspuns
In primul rand trebuie sa-ti tai varfurile periodic. Ca atata timp cat ai varfurile despicate nu iti mai creste. Fa-ti saptamanal o masca de par din galbenus de ou, ulei de ricin si vitamina A uleioasa. O tii pe par o ora si te speli dupa aceea. Mai sunt si niste fiole de par cu placenta foarte bune iti creste parul de la ele f. mult. Le gasesti in farmacii.
Si eu vroiam sa imi creasca mult in timp scurt, dar am renuntat la idee si nu am facut decat un singur lucru:am avut rabdare si chiar a crescut.
Am incercat cu ulei de ricin, dar maimult il deseste decat sa il faca sa creasca.Foloseste ulei de masline si ulei de argan.Au cei de la Kallos o masca foarte buna cu placenta.Foloseste produse de par blande care sa nu il agreseze.
SI NU MAI FOLOSI PLACA pentru ca parul va creste, dar va trebui sa tai mult din varfuri pentru ca sunt degradate.
Ai putea eventual sa il tii majoritatea timpul prins in coc sau impletit si astfel cand iti vei da drumul la par vei vedea ca a crescut(eu asa am facut)
În primul rând trebuie sa-ţi tunzi câte 1-2 cm/lună, nu mai mult. În al doilea rând să foloseşti uleiuri sau măşti naturale pentru păr care te ajută în acest sens. Poţi încerca uleiul de ricin, cel de argan sau de măsline care se aplică înainte de a te spăla pe cap. O altă variantă constă in clătirea părului după baie cu o infuzie (ceai) de rădăcină de brusture. Toate acestea se găsesc la farmacie (cu excepţia faptului că dacă stai la ţară, gaseşti brusture cam în orice grădină). Şi eventual să foloseşti un balsam specific tipului tău de păr.
Dar chestia cu tunsul nu prea ma pricep si mi-e cam jena sa ii spun frizerului sa imi ia doar 2 cm
Uleiul de ricin il indeseste, uleiul de masline il fragezeste, arganul ii da stralucire http://www.frunza-verde.ro/ulei-de-argan iar nucile in innegresc :). Pentru lungit mai repede poti incerca galbenele
anonim_4396 întreabă: