| butterfly2013 a întrebat:

Salut..Cunoaste cineva niste modalitati de a scapa de cosuri mai ales acum in perioada rece a anului,cind ele sunt mai evidentiate. Daca se poate recetele sa nu le copiati de pe googlewinking.as vrea ceva care stiti ca o sa ma ajute, care ati experimenta.Am folosit zinerit deja 1 un si el deja nu-si face efect.

8 răspunsuri:
| Florinaa14 a răspuns:

Inceara -Aknesol-este super bun, il gasesti la farmacie cu doar 8 lei :*, il folosesc de mai mult timp si are un efect .....bine,trebuie sa urmezi tratamentul adica sa te speli pe fata cu apa calduta inainte de a te da, si trebuie sa te dai de 2-3 ori pe zi cu el, iti zic sigur ca este cel mai bun. Foloseste-l cu incredere! "_http://www.google.ro/......tp?/imgres

| michelia a răspuns:

Daca vrei sigur, iti spun. Dar nu dispar de azi pe miine, iti trebuie cam 10 zile, 2 saptamini.
E vorba despre crema antiacneica de la Avene, Clearence sau Clean ( sint doua).
Costa cam 50 de lei dar e sigura.
Poti sa incerci cu speranta si leacurile babesti pe care le vei primi; fiicei mele doar cu crema aia i-a trecut, dupa n incercari cu sapunuri antiacneice etc.

| BeautifulAngelOana a răspuns:

Buna! Demachiaza-te chiar daca nu esti machiata pentru ca demachiantul este hidratant, foloseste crema FUCIDIN este foarte buna si fa o masca de fata (2 linguri de miere cu putina zeama de lamaie ) Bafta!

| Miki280 a răspuns:

Buna! Taie o felie de lamaie si maseaza-ti fata cu ea, evitand zona ochilor si a buzelor. Las-o sa actioneze circa 5-10 minute (cat o suporti tu, doarece pisca putin, dar cand simti asta fa-ti putin vant ) iar dupa spala-te cu apa din abundenta ( nu fierbinte, de preferabil apa rece deoarece apa calda imbatraneste fata ). Fa asta de 2 ori pe zi, chiar si o data si nu o sa mai ai probleme cu cosurile.

| dianadienutza142 a răspuns:

Buna, poti sa iei o lamaie sa o unzi intro bucata de vata si sa tapotezi pe cosuri, poti sa pui si o felie de rosie peste cosuri vreo 15 min sau sa pui crema nivea sau untura, funda?

| SORi16 a răspuns:

Buna in primul rand sa nu incerci tot felul de metode cu lamaie sau musetel au foarte mult acid in ele si sunt daunatoare, fata o sa te usture.Incearca remedii naturiste care le fasesti la farmacie. Cele mai bune sunt cremele din gama farmec.Mult noroc!

| ADYTZA_2094 a răspuns:

Cumparati creme eu ti le recomand pe cele dela oriflame pentru ca sunt mai bune ca cele de la avon si mai ieftine! Funda?

| คηηє a răspuns:

Ai nevoie de : vata si spirt medicinal.
Seara inainte de culcare maseazati fata cu vata care a fost inmuiata in spirt. Dupa 2-3 zile scapi de cosuri.
Sper ca te-am ajutat. Have a good day!