Inceara -Aknesol-este super bun, il gasesti la farmacie cu doar 8 lei :*, il folosesc de mai mult timp si are un efect .....bine,trebuie sa urmezi tratamentul adica sa te speli pe fata cu apa calduta inainte de a te da, si trebuie sa te dai de 2-3 ori pe zi cu el, iti zic sigur ca este cel mai bun. Foloseste-l cu incredere! "_http://www.google.ro/......tp?/imgres
Daca vrei sigur, iti spun. Dar nu dispar de azi pe miine, iti trebuie cam 10 zile, 2 saptamini.
E vorba despre crema antiacneica de la Avene, Clearence sau Clean ( sint doua).
Costa cam 50 de lei dar e sigura.
Poti sa incerci cu speranta si leacurile babesti pe care le vei primi; fiicei mele doar cu crema aia i-a trecut, dupa n incercari cu sapunuri antiacneice etc.
Buna! Demachiaza-te chiar daca nu esti machiata pentru ca demachiantul este hidratant, foloseste crema FUCIDIN este foarte buna si fa o masca de fata (2 linguri de miere cu putina zeama de lamaie ) Bafta!
Buna! Taie o felie de lamaie si maseaza-ti fata cu ea, evitand zona ochilor si a buzelor. Las-o sa actioneze circa 5-10 minute (cat o suporti tu, doarece pisca putin, dar cand simti asta fa-ti putin vant ) iar dupa spala-te cu apa din abundenta ( nu fierbinte, de preferabil apa rece deoarece apa calda imbatraneste fata ). Fa asta de 2 ori pe zi, chiar si o data si nu o sa mai ai probleme cu cosurile.
Buna, poti sa iei o lamaie sa o unzi intro bucata de vata si sa tapotezi pe cosuri, poti sa pui si o felie de rosie peste cosuri vreo 15 min sau sa pui crema nivea sau untura, funda?
Buna in primul rand sa nu incerci tot felul de metode cu lamaie sau musetel au foarte mult acid in ele si sunt daunatoare, fata o sa te usture.Incearca remedii naturiste care le fasesti la farmacie. Cele mai bune sunt cremele din gama farmec.Mult noroc!
Cumparati creme eu ti le recomand pe cele dela oriflame pentru ca sunt mai bune ca cele de la avon si mai ieftine! Funda?
Ai nevoie de : vata si spirt medicinal.
Seara inainte de culcare maseazati fata cu vata care a fost inmuiata in spirt. Dupa 2-3 zile scapi de cosuri.
Sper ca te-am ajutat. Have a good day!
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: