Renunta la jacheta mov
si incerca niste accesorii foarte finute adica nu plastic sau nichel
Merge. camasa poate fi si alba, mi se pare ca ar arata mai bine. Dar daca tu te simti mai bine in mov, atunci fie
Renunta la camasa mov si asorteaza ceva cu alb o camasa alba ar fi ideala si niste accesori daca esti bruneta ceva din argint daca esti blonda dupa mine ar fi aurul. oricum ai avut o idee inspirata daca nu vrei sa renunti la camasa mov macar i-ati si balerini mov si preferabil + o gentuta pe o parte
Renunta la tunica si ia-ti o bluza de tip http://www.asos.com/......oduct.aspx sau altceva dar alb
Daa. ar merge si camasa alba. si o cravata mov. daca ai.
e misto si asa.
succes in noul an scolar.
Nu sunt de accord cu incaltamintea alba! mi se pare de prost gust. nu stiu de ce dar nu pot suferi incaltamintea alba. pantofii albi merg numai atunci cand esti mireasa, parerea mea!
daca iti pui o vestuta gri, puneti niste jeansi mai inchisi la culoare ( nu se mai asorteaza intre ele, nu trebuie sa aiba aceeasi nuanta) si ti-as recomanda un tricou dragut care sa mearga cu vestuta, nu camasa si balerini negri, bleomarin sau ce ai... iar accesoriile in functie de ce alegi sa imbraci pana la urma/.