Daca vei renunta la painea alba din comert nu te vei ingrasa.
Incearca sa consumi paine neagra sau paine cu cereale.Este mai sanatoasa si nu iti afecteaza corpul.
Apoi eu iti recomand sa numai mananci dupa ora 20. Daca ai mancat pana atunci este okay, dar de la 20 incolo nu e okay.Grasimea si caloriile o sa se depuna.
Si incearca sa nu mananci mese consistente seara.Incearca mese usoare, ceva bazat pe fruncte sau legume, ceva mai natural care sa nu iti ingreuneze stomacul inainte de a te culca.
Eu am redus painea din meniu, in cazul unei mancari ce necesita, iau 2-3 bucati dintr-o felie si nu mai mananc dupa ora 18-19 nimic, ori pana e sa ma culc iau un fruct sau un iaurt.
Nu, nu ai cum sa te ingrasi! multi doctori ne recomanda sa NU mancam deloc paine din comert pentru ca este foarte toxica pentru organism! si eu am ultima masa la ora 6. mananc fara paine de vreo 2 ani si nu in acesti ani nu am pus decat 3 kg... ( ehe Pastele, Craciunul) deci sper ca te-am ajutat! funda :*
Daca mananci fara panine nu te ingrasi. Doar cateva calorii de la mancarea respectiva. Si nu este bine sa mananci dupa ora 6 seara. Atunci chiar te ingrasi. Sper ca te-am ajutat. fundita?
Sall! depinde, ca daca mananci fara paine da bagi in tine o tona nu faci nimic, deci slabesti daca mananci fara paine decat daca mananci in portii mici.si cica te ingrasi daca mananci dupa 8 seara dar nu stiu cat de adevarat e asta...
Daca mananci fara paine slabesti si nu este indicat sa mananci dupa ora 18:00. Tot ce mananci dupa accea se depune.
Nu eu mananc fara paine...si nu trec de ora 20.insa depinde si de organizmul tau
Nu mai mank paine, fast-food, carne de porc, cheepsuri, si dulciuri. astea ingrasa cel mai rau. iar cu ora, cel mai indicat este sa nu mananci dupa ora 18:00 dar daca nu poti atunci nu mai mank obligatoriu dupa 20. nu doar ca te ingrasi dar nici nu e recomandat de docotor.
Buna! Daca mananci fara paine slabesti, iar daca mananci dupa ora 18 cica te ingrasi, depinde de organismul fiecaruia...dar in principiu asa stiam ca e.
Si eu incerc sa slabesc, nu stiu nimic de ora 20, dar de paine stiu ca sa nu mananci ca te ingrasi. fundita?
anonim_4396 întreabă: