| adutzadragutza a întrebat:

Salut,, ( dau funda)pe 24 de dragobete, avem seara distractiva si diriga ne-a zis sa facem si o mica introducere daca vrem, si a zis sa punem cateva citate sau chestii despre Dragobete, as vrea si eu idei, dar nu sa imi dati ste-uri, si o alta nelamurire a mea, ar fi ca nu prea stiu in ce sa ma imbrac, avand in vedere ca o sa dansam toate stilurile de muzicaa, in afara de din alea urate gen manele sau ceva..., cateva idei daca se poate, dar nu ceva extravagant sau cam as, si nic ceva sa stau sa cumpar, adica sa fie prea scump, haine normele, ps : am 13 ani, astept raspunsuri pana pe data de 23 happy

3 răspunsuri:
| noktambul a răspuns:

" Cum doreste caprioara apa dulce de izvor,/Asa iti doresc eu tie fericire-n dormitor!" laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Verisora mea prefera:o rochie alba care straluceste si niste cercei albi ca zapada.pantofi albi cam de 20 cm.
eu prefer:o rochita scurta d preferat in gen disco, niste streci cu un maieu decoltat.ca incaltaminte tias recomanda pentru streci niste cizme din piele de jaguar sau rs si pentru rochie niste pantofi cool.

| ΔαηαxoЯ a răspuns:

O bluza mai lunga daca are manaca scurta ia-o cu o maleta pe dedesubt si cu colanti sau blugi mulati cu cime...e nice si foarte la indemana.

Si introdurece... introduceri.Sa vedem:
Dragobete este considerat a fi fiul Dochiei, un barbat chipes si iubaret nevoie mare. Dragobete este si un zeu al bunei dispozitii.

Valentine's Day...dar cu Dragobetele cum ramane? Cum ramane cu noi ROMANII si TRADITIA lor?

Daca iti place funda puppy dog eyes