| theeternal a întrebat:

Salut!

De cand eram in liceu mi-am dorit sa imi las parul sa creasca. Ca si context, fața mea e heart-shaped cu acel "widow's peak" (nu stiu cum ii zice in romana), frunte lata, iar parul nu are volum si e subtire si nu am gasit nici o frizura pentru par scurt cu care sa imi vina decent si sa nu imi vina sa sparg oglinda cu capul.

Anyways, problema e in felul urmator. Scalpul nu ma prea ajuta deloc. Cand tin parul mai lung, incep sa fac matreata, sa imi cada fire de par la greu la pieptanat, sa se unga, sa se irite scalpul etc. Folosesc un sampon medicinal de la Dercos, anti matreata si sa fiu sincer nu pot sa zic ca am avut probleme mari cu matreata in ultima vreme.

Sincer, nu stiu ce sa fac. Mi-e ca o sa imi accelereze caderea parului daca il las lung. Dar nu l-as lasa nici scurt, pentru ca as i said, nu are volum si nu imi place nicicum cum arata (sunt foarte complexat din cauza ca am fruntea lata, iar parul scurt nu ma avantajeaza din ce am vazut pana acum. Iar breton sigur nu-mi las).

Avand in vedere situatia cu scalpul, ar fi ok sa imi las parul sa creasca?
Daca da, ce produse recomandati pentru scalp?
Daca nu, tips & tricks sa compensez fruntea?

P.S. Sorry daca nu l-am pus la categoria potrivita. Ma gandeam ca tine de sanatate, oarecum.

Mersi.

1 răspuns:
| gabriel2004o a răspuns:

Nu sunt, am încercat și eu :<
Pai nu e obligatoriu ca parul sa ajungă pana la fund
Zic ca e ok sa fie pana la umeri
Btw, mersi ca mi-ai arătat cum se numește hairline-ul din caplaughing))
Acum eu am făcut altfel, ca atunci când am lăsat parul lung am început sa arat ca in filmele alea indiene și doar stau cu parul în sus(cu volum) și cum ar veni acoperă și v-ul din cap și pot spune ca arat mai bine decât cu par lung