Nu am de unde sa stiu. La fiecare om pielea se regenereaza in mod diferit. Plus de asta nu stiu cat esti tu de bronzat comparativ cu nuanta naturala a pielii tale. De asemenea depinde cat de mult iti expui fata la factori exfolianti. Cuiva caruia isi exfoliaza fata din doua in doua zile bronzul i se va duce mai repede decat cuiva caruia nu o exfoliaza deloc si o lasa sa se exfolieze singura.
Daca vrei sa nu te mai bronzezi sau sa impiedici bronzul, poti folosi o crema cu protectie solara ridicata pe fata si in zona gatului si pe orice alte zone expuse la soare.
Sub bronz nu se vede rosu. Cand o sa-ti treaca bronzul o sa se vada iar. Oricum, nu inteleg ce te deranjeaza?! E mai bine sa fii bronzat de cat alb.
Mai am un prieten bronzat, si el se poate inrosi, dar mie nu-mi place ca nu ma pot inrosi, nu ca sunt bronzat...
Asta depinde de tenul fiecaruia. Aveam colegi care nici macar nu se puteau bronza. Asa le era tenul.
Dupa ce iti va trece bronzul, te vei putea inrosi din nou.
Probabil colegul tau are capilarele mai aproape de suprafata pielii decat le ai tu, de aceea la el se vede cand se inroseste chiar si sub bronz.
Nu am de unde sa stiu. La fiecare om pielea se regenereaza in mod diferit. Plus de asta nu stiu cat esti tu de bronzat comparativ cu nuanta naturala a pielii tale. De asemenea depinde cat de mult iti expui fata la factori exfolianti. Cuiva caruia isi exfoliaza fata din doua in doua zile bronzul i se va duce mai repede decat cuiva caruia nu o exfoliaza deloc si o lasa sa se exfolieze singura.
Daca vrei sa nu te mai bronzezi sau sa impiedici bronzul, poti folosi o crema cu protectie solara ridicata pe fata si in zona gatului si pe orice alte zone expuse la soare.
Fresh întreabă:
DaciaRomania întreabă: