Hi. Crede-ma stiu prin ce treci , aceeasi problema o am si eu si de asta mi-e frica si mie . Imi cade parul groaznic, eu mai folosesc si placa, iar prin iarna foloseam foarte mult fixativ si am vazut ca imi cade si mai tare parul si am renuntat mai usor la placa si fixativ, am incercat tot felul de produse de care am auzit ca sunt bune, care unele au dat rezultate doar pentru o perioada scurta de timp iar altele parca mai rau imi faceau . Asa ca m-am tinut de mult sa merg la dermatolog sa vad ce se intampla, asa ca saptamana trecuta am fost la dermatolog, i-am zis ca imi cade parul, mi-a dat un sampon de la Vichy si niste Zinc. Mi-a mai dat sa fac si niste analize si ma voi duce cu ele saptamana viitoare la ea sa vedem care e problema si sa imi dea ceva sa nu imi mai cada asa de mult parul . Sincer nu ma incerca diverse produse dupa auzite ca poate sa iti faca mai rau , daca esti minor si mergi la dermatolog nu te costa nimic.
Peace
Ai o alimentatie nesanatoasa? Stilistul meu mi-a zis ca acesta e unul din motivele frecvente ale caderii parului. Mananci proteine, vitaminele B, zinc si seleniu? In plus, mi-a recomandat un masaj capilar dupa fiecare spalare. Sper sa te ajute.
Nu cred ca aliemntatia e de vina mananc mult fructe si legume acum mi-am luat o solutie speciala pentru par sa vad daca are efect
Madytzzzzuuuuuu întreabă: