anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De la o vreme mi-au aparut niste cosuri pe fata, asa ca am fost la un doctor. Acesta mi-a dat skinoren, minoz si isotrexin gel. Stiu ca minozul se ia la pranz, insa celelalte nu mai stiu care cum se ia. Mi-a spus ca unul dintre ele (isotrexin/skinoren) este sensibil la lumina, iar cu acela sa imi dau seara. Stiti voi care este cel sensibil?

4 răspunsuri:
| Florentina_7104 a răspuns:

Eu am folosit isotrexin si te-as sfatui sa te dai cu el seara.Cum il aplici formeaza o pelicula pe fata care se strange(ca o a doua piele) si daca te dai ziua e urat sa iesi afara asa.Plus ca aceea pelicula se desprinde in cojite.

| darksy36 a răspuns (pentru Florentina_7104):

Asa este. Insa mie doctorul mi-a spus ca unul din ele este sensibil la lumina, iar eu nu mai stiu care...

| deadwillow a răspuns:

Si eu am fost la dermatolog pentru cosuri si mi-a dat un gel Ivapur si Skinoren-ul.
Skinorenul se foloseste doar seara big grin

| eueueueueue a răspuns:

Si eu am aceiasi problema ca si tine.Am luat si eu skinoren 1 luna si nu s-a intamplat nimic.Am fost ieri la cosmetica si mi-a pus pe fata niste dezinfectant, crema cu aloe vera si dupa aia a inceput sa mi le faca.Cand am terminat mi-a zis sa iau niste solutii care se iau pe gura care contin aloe vera.Tot la final a venit un baiat care a fost la ea tot pentru aceasta problema si i-a zis sa ia aceleasi solutii(baiatul inainte avea tot ca si mine de multe cosuri).Mi-a povestit de el si cand l-am vazut nu mi-a venit sa cred ca mai are doar cateva cosuri(nici alea vizibile foarte tare)doar dupa 3 luni. Sper ca am fost de ajutor. Funda?