| Denisa a întrebat:

De la varsta de 13 ani am avut dereglari de greutate si ba am fost grasuta ba am fost prea slaba. Am tinut fel de fel de diete stricte dar mereu puneam la loc kg si chiar in plus. Am avut perioade in care mancam doar un mar, doua pe zi. Acum am ajuns iar sa am cu 4-5 kg mai mult decat ar trenui. As vrea sa tin o dieta mai lejera dar mama ma tot face grasa si sa nu mai mananc si cand aud ce zice, de nervi mananc mai mult. Ce as putea face? Ma deprima faptul ca imi zice ca sunt grasa, maiales ca nu am decat cu 4-5 kg in plus. Am 168 cm si 57 de kg. Ce dieta sa tin sa nu ma mai ingras? Face bine mama ca imi tot zice ca sunt grasa? (nu ca ea ar fi slaba. din contra).

6 răspunsuri:
| trashcan a răspuns:

Pai si cum? Tu esti grasa? Mah Denisa :O:O:O
Pai, eu am 1. 70 si 56 de kilograme.Si nu am probleme.Adica,asta inseamna sa fii grasa? Esti inalta.si...Unde spui ca esti grasa?
Eu de exemplu, fac exercitii, alerg, si fac muuuulte abdomene.Dar.sa imi fac abdomenul putin mai plat.
Asa ca, nu poti spune ca esti grasa chiar deloc!
Si mama ta, nu stiu de ce te face grasa.thinking Eu nu inteleg nici tu de ce consideri ca esti grasa. tare sunt curioasa.Itre noi difera 2 centimetri si 1 kg.
Eu zic ca esti fff bine asa.
Si nu mai aculta comentariile care ti se par putin exagerate, de la nimeni!
smugsmug
Spor[T] la treaba! :* >big grin

| WalterWhite a răspuns:

Pai tine dieta si cand ajungi la greutatea ideala opreste dieta si mentineti greutatea.

| chazz a răspuns:

Nu trebuie sa tii dieta si sa infometezi. Mananca ce poftesti dar nu prea mult.Niste exercitii fizice prind bine si nu manca mai tarziu de ora 6 daca vrei sa fii slaba.

| Rheea_8862 a răspuns:

Stai linistita asta este varstahappy te ingrasi, slabesti si pe la 16 ani o sa arati foarte binehappy Normal ar fi ca fetele sa aiba cu 10 kg mai putin decat numarul de centimetri. adica tu cum ai 1 metru 68 de centimetri. maximul de kg la tine ar fi 58, dar nu iti face problemehappy eu am 1 metru 70 si am 64 de kg si am 16 ani. si eu ma ingras si eu mai slabesc dar. asta tine de miscare... stai linistita esti frumoasa si arati bine la varsta tahappy succes cu mami a tatongue

| jekil a răspuns:

La varsta ta nu e recomandat dieta! Fa spot! Orice fel de sport dar nu diete! Esti in crestere, de aia ai fluctuatii de greutate! Pupic

| pussycat_6523 a răspuns:

Denisa mama ta nu face bine, mai ales daca nici ea nu este slaba, atunci dupa parerea mea nu este vina ta, ci ai mostenit de la ea.eu iti recomand sa te duci la un nutritionist daca chiar te deranjeaza kg tale.eu totusi consider ca nu esti grasa esti si inalta. dar depinde si de oase...nu stiu... dar nu mai fi tristahappy