Pai si cum? Tu esti grasa? Mah Denisa :O:O:O
Pai, eu am 1. 70 si 56 de kilograme.Si nu am probleme.Adica,asta inseamna sa fii grasa? Esti inalta.si...Unde spui ca esti grasa?
Eu de exemplu, fac exercitii, alerg, si fac muuuulte abdomene.Dar.sa imi fac abdomenul putin mai plat.
Asa ca, nu poti spune ca esti grasa chiar deloc!
Si mama ta, nu stiu de ce te face grasa. Eu nu inteleg nici tu de ce consideri ca esti grasa. tare sunt curioasa.Itre noi difera 2 centimetri si 1 kg.
Eu zic ca esti fff bine asa.
Si nu mai aculta comentariile care ti se par putin exagerate, de la nimeni!
Spor[T] la treaba! :* >
Pai tine dieta si cand ajungi la greutatea ideala opreste dieta si mentineti greutatea.
Nu trebuie sa tii dieta si sa infometezi. Mananca ce poftesti dar nu prea mult.Niste exercitii fizice prind bine si nu manca mai tarziu de ora 6 daca vrei sa fii slaba.
Stai linistita asta este varsta te ingrasi, slabesti si pe la 16 ani o sa arati foarte bine Normal ar fi ca fetele sa aiba cu 10 kg mai putin decat numarul de centimetri. adica tu cum ai 1 metru 68 de centimetri. maximul de kg la tine ar fi 58, dar nu iti face probleme eu am 1 metru 70 si am 64 de kg si am 16 ani. si eu ma ingras si eu mai slabesc dar. asta tine de miscare... stai linistita esti frumoasa si arati bine la varsta ta succes cu mami a ta
La varsta ta nu e recomandat dieta! Fa spot! Orice fel de sport dar nu diete! Esti in crestere, de aia ai fluctuatii de greutate! Pupic
Denisa mama ta nu face bine, mai ales daca nici ea nu este slaba, atunci dupa parerea mea nu este vina ta, ci ai mostenit de la ea.eu iti recomand sa te duci la un nutritionist daca chiar te deranjeaza kg tale.eu totusi consider ca nu esti grasa esti si inalta. dar depinde si de oase...nu stiu... dar nu mai fi trista
DaciaRomania întreabă: