| Fashionista10 a întrebat:

Salut! Deci am 11 ani dar tatal meu nu mă lasă să mă epilez pe picioare si pe maini. Dar arata nașpa maaaaan >sad
Unele colege mai mici le lasă sad
Cum sa il conving?
P.S. Mama mea e plecată si nu pot vorbi cu ea

9 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Eu ca băiat la 11 ani nu aveam păr. Wtf.

| GabiDumitrescu a răspuns:

La 11 ani e mai mult puf ce ai tu, nu te obosi cu epilatul ca s-ar putea sa se faca urit de tot dupa aia. Cu mama nu poti vb nici macar la un telefon? O matusa, ceva?

| PedoBarbie a răspuns:

Bună ziua! Iași părul așa fetițo că s-ar putea să crească mai mult sau închis și oricum nu e bine sau de vezi una persoana că face un lucru nu înseamnă că faci și tu că acel lucru că poate nu e bine. Nu te mai duce și tu cu turma. SĂ NU O FACI! Dacă tot o faci gândește bine ce faci cu viața ta că ești totuși mică și folosește un epilator bun aha. Pentru el aha îl rogi frumos zicând my maaaaan nașpa i need to epilate? Lol? Lol? au? Mă chiar așa?
? măi copiilor numai faceți de-astea cu epilări și alte prosti trăiți vă copilaria. De copile minore ce să le faci?

| Yuoia a răspuns:

Daca te epilezi pe maini, va arata groaznic cand va incepe sa creasca. Cum zice si Gabi, e numai puf. Nu-l deranja.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai chill chibritel ești prea micuța pentru epilat, nu te lua după colege.

| cruceLaGatDunhillLaBot a răspuns:

Nu-l asculta pe tac-tu

| joghu22 a răspuns:

Nu face greseala sa te epilezi de pe acum! Mai ales cu lama, o sa iti crească o gramada!