| dina98 a întrebat:

Deci, luni voi participa la un concurs, marti voi merge la discoteca cu clasa, iar joi e ziua mea de nastere. Problema e ca toate sunt intr-o saptamana si vreau sa fiu FRUMOASA! Dar nu am nici o idee ce coafura sa-mi fac. De obicei imi fac parul cret, dar as vrea macar de ziua mea ceva nou. Am par mediu, scarit si sunt blonda (daca conteaza). Asa ca, astept idei muuulte! happy

Răspuns Câştigător
| TheFucker a răspuns:

Ok! Scumpo uite aici un mic program al parului:
Luni
-parul intins cu placa si lasat pe spate,la o camasa mov,cu o fusta neagra cu talia inalta si cu niste botine frumoase cu toc,Splendid!
Marti:
-Imi ondulez parul si il las pe spate,daca vrei sa il prinzi merge si asa,dar mai bine arata pe spate cand este ondulat! Cu un tricou,sau o bluza,o fusta de blugi,si pantofi cu toc!
Joi:
-las parul natural,dar partea dreapta si stangale impletesc in jurul capului, si restul parului va sta pe spate, dar indrept doar varfurile!
Awsome!
Cu blugi, cizme, o bluza draguta merge perfect!

2 răspunsuri:
| Miru_Miruna_1997 a răspuns:

Daca ai parul mediu si blond ai putea sa il faci in bucle ( ondulat ), iei o clamita si iti prinzi primele suvite de par (din dreapta si din stanga fetei) si le prinzi la spate. Apoi iti lasi o bucla ''rebela'' in fata si asa vei arata super dar nu vei parea ca te-ai straduit prea mult happy sper sa-ti placa big grin

| Dydy112 a răspuns:

Poti sa ti`l indrepti, si sa-ti faci 2 3 bucle. happy