| Prigat10 a întrebat:

Deci practic, am un coleg in clasa care doreste sa se epileze pe picioare...eu nu stiu ca nu folosesc asa ceva, ca nu am nevoie. Ce ii recomandati? Ce metode care sa faca parul sa creasca mai greu si mai rar?happyMersi

8 răspunsuri:
| Adelina102 a răspuns:

Pai ar fi ceara de epilat sau aparatul.Sau noua metoda epilarea definitivahappy.

| SunshineGirl a răspuns:

Pai ceara,benzile de epilat sau epilatorul electric. Daca nu suporta durerea, sa foloseasca lamele sau crema pentru epilat, dar parul creste mai repede cu astea.

| Prigat10 explică:

Ii spun cu ceara si ca nu doarelaughingrolling on the floor si gata...dar doare tare?tongue

| HoneyBii a răspuns:

Hmmthinking eu suport durerea de la ceara sau epilator dar doare destul de tare si mai ales ca e prima data cand foloseste.ar putea cu lama de ras dar parul va creste peste 2-3 zilethinking

| Demoiselle a răspuns:

Deci practic tu vrei sa te epilezi, dar ti-e rusine sa ne zici asta si-l bagi pe colegul tau imaginar la inaintare. Pai ori recunosti, ori nu mai recunosti. Ori esti brasovean, ori nu esti brasovean.
Ps: la Sensi Blue - pe Rep. sau la Mielu` Alb gasesti tot ce-ti trebuie!

| Alyse a răspuns:

Pai la baieti stiam ca se tunde la salon parul de pe picioare daca e prea des, lung nu se epileaza ca o sa arate ca un pui fara pene mai ales singur cu atat mai mul ca e baiat si are mai mult par decat fetele o sa iasa dezastru sa se duca la salon sa il scurteze cumva.

| eu_7950 a răspuns:

Epilarea cu scotch e cea mai rezistenta.

| Prigat10 explică:

Deci pe bune ca nu am eu nevoie...imi e mi-e rusine de asa ceva? nu e o rusine...dc sa fie rusine, iacatonguelaughing