| sweetGhost25 a întrebat:

Deci sunt fata si am buzele normale,adica nici prea mici nici prea mari,dar problema e ca sunt prea albe, iar cand ma pozez parca nici nu le am.

Ce as putea sa fac sa para mai vizibile mai colorate?

Si inca ceva, de ce dimineata cand ma scol le am umflate si frumoase dar dupa cateva ore se fac la loc cum erau?

8 răspunsuri:
| foxsilver a răspuns:

Inainte sa faci poze,aplica ruj pe buze.happy Cat priveste cea de-a doua problema,nu cred ca trebuie sa-ti faci griji,toti ne trezim dimineata cu cate ceva umflat, ochi, picioare, maini, etc.

| AnonimusGirl a răspuns:

Poti folosi un simpu balsam de buze de la Nivea, mai exact Fruity shine Cherry deaorece asta si coloreaza usor buzele si nu e chiar ruj. Eu asta recomand happy

| FadetoBlack a răspuns:

Rujul roşu face totul!

| Loora a răspuns (pentru FadetoBlack):

Da si cel rosu este minunathappy doar ca nu la oricine ii sta bine cu rosu happy!

| FadetoBlack a răspuns (pentru Loora):

Da, ai dreptate!

| Loora a răspuns:

Ar trebui sa iti gasesti un gloss care sa iti placa. Este si gloss care te tine 1 ora poate si mai mult pentru ca iti intra in buze. Eu din ala folosesc si sunt foarte multumita de el happy Incearca si tu.

| sweetGhost25 explică (pentru Loora):

Cum se numeste glossul?

| Loora a răspuns (pentru sweetGhost25):

Pai gloos se numeste. Este ca un luciu de buze.Te duci intr-un magazin unde gasesti asa ceva si intrebi de gloss. Si intrebi daca are gloss rezistent mai multe ore.

http://yougorgeous.blogspot.ro/......-item.html

Uita-te aici si vezi:) chiar primul gloss :X este foarte bun:) si imi iau intotdeauna pe nuanta roz mediu :X