anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

degrabă am 22 de ani, dar sunt cam slăbuț și mic de statură 171cm, și dacă mă bărberesc arăt ca un copil de 16ani.de asta prefer să mă bărberesc cam odata la 10-12 zile, pentru a arăta mai matur, dar mă enervează barba, nu crește uniform. pe partea stîngă me ok, dar pe stînga am o porțiune de cu diametrul de vreo 2 cm unde nu crește deloc. iar sub bărbie în jos pe gît crește doar la mijloc, prin părți nu prea. de la 19 ani pînă acum nu prea tare mi s-a schimbat.
Este vreo modalitate de a stimula parul să crească acolo unde nu crește?

P.S. pe picioare însă, sunt super păros... sad sad noroc măcar că nu e negru și nu bate așa tare la ochi... big grin big grin big grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu folosesc ulei de ricin pentru cresterea parului, pentru gene si pentru sprancene.
Ai putea incerca. Este cunoscut pentru proprietatile sale.
BAfta!

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da.ti cu ulei de ricin, dar mai intai intreaba la farmacie daca ar fi buna ideea

| thezbx a răspuns:

Sau pune intr-o sticla niste spirt, o urzica care sa aiba si radacina si frunze si un catel de usturoi. inchide bine sticla si lasa-o o saptamana. dupa aia pe un tampon de vata pui niste lichid din sticla aia si tamponezi in locul unde nu creste parul, stai 5 minute apoi clatesti.