| KatalinaT a întrebat:

Salut degraba se apropie balul de absolvire clasei a noua imi puteti da niste exemple de rochite. Vreau sa am o tinuta frumoasa

18 răspunsuri:
| Estera123 a răspuns:

Eu sunt putin confuza. Ce bal de absolvire se face in clasa a IX-a?
In al doilea rand, te sfatuiesc sa iti iei o rochita simpla, nu foarte extravaganta (adica sa nu fie de culoare neon). Eu optez intotdeauna pentru o rochie lunga cand vine vorba de vreun bal sau banchet (cu exceptia situatiei in care se face in club).
Akaleesh20 ti-a dat niste idei grozave, pe langa asta mai poti incerca www.nissa.ro si aici poti gasi cateva foarte dragute http://shoppingarea1.blogspot.ro/2012/05/styliciousro.html click pe banner

| KatalinaT explică (pentru Estera123):

Mersi, eu la fel m-am gindit sa-mi iau o rochita cit mai simpla pentru ca nu sunt inca in a 12... Mersi de ajutor

| KatalinaT explică:

Multumesc la toti care m-au ajutat

| Bianca1864 a răspuns:

Eu zic sa te uiti pe niste site-uri cu rochii ca sa te inspiri si dupa sa cauti prin magazine

| FailL a răspuns:

Daca in clasa a noua tu scrii clasa cu k si "pute'ti" cred ca ai probleme mai grave decat o rochie stupida... straight face

| KatalinaT explică (pentru FailL):

Hah te'ai facut pe desteptul... In primul rind singur esti stupid ca te anini de niste corectari indodii la care eu stiu cum scriu... In al doilea rind, eu nu te-am rugat sa ma corectezi, am dat o simpla intrebare daca cineva poate sa ma ajute daca nu, nu ai ce comenta fara sens

| mixxjim a răspuns (pentru FailL):

Nu vaz neam unde a scris pute'ti si k, sigur la intrebarea ei vroiai sa comentezi? happy

| FailL a răspuns (pentru mixxjim):

Pai a editat, normal. putea sa lase asa nu sa faca pe iluminata tarzie.

| FailL a răspuns (pentru KatalinaT):

Nu m-am facut pe desteptul, ci sunt, spre deosibire de tine care in clasa a noua nu stii sa utilizezi corect o cratima si faci abuz de limbajul ala stupid de messenger pe unde te duci. multumesc pentru remarca idioata, cum ca eu as fi stupid, dar daca tot stam sa etichetam, si eu as putea spune despre tine ca esti o pitipoanca analfabeta, cu slabe sanse sa iei bacul si cu preocupari care nu trec mai departe de haine, fite si baieti. du-te la balul ala intr-un sac... ti-ar scoate in evidenta fix personalitatea si caracterul... de taranca. haidi pawinking

Pai da, daca ceva TPU mi-a corectat, de ce pa? te duci de la tema? esti fricos.Hah tu nu poti sa ma caracterizezi nici macar nu ma cunosti... asa ca mai bine ti-ai lua cuvintele inapoi, sa nu incep si eu sa te numesc. Pfff "taranca" sa nu spun cine uitilizeaza astfel de cuvinte big grin si daca vrei pot si eu sa ma leg de gramatica ta "haidi" si inca zici de mine RUSINE SA-TI FIE

Sunt inca aici, n-am plecat nicaieri. "haidi" nu-i o greseala ca "pute'ti" al tau, este o exprimare voita, folosita in scopul sublinierii faptului ca esti taranca si trebuie sa mi te adresez ca atare. si nu-mi trebuie mare lucru pentru a te caracteriza, daca tu in 2 propozitii faci 15 greseli este destul de evident. si asa ca un sfat, cand gresesti... accepta. iesi cu mult mai multa demnitate decat daca te tiganesti.

In prmul rind nu sunt tigana iti mai repet inca o data... In al doilea rind sa nu spun cine foloseste astfel de cuvinte a doua oara iti repet... se vede ca rau stai cu cititul, in al treilea rind nu vreau sa-mi irosesc timpul cu astfel de oameni ca tine care vorbeste fara niciun sens. Nu iti place, nu comenta!

Primul nu "prmul"
tiganca nu "tigana"
rand nu "rind"
ca stai rau nu "ca rau stai"
care vorbesc nu "care vorbeste"

serios acum, lasa dracu balul ala stupid si pune mana pe o carte. si nu mai face figuri ca acum o sun pe maica-ta si ii spun ca nu stii sa legi doua cuvinte

ps1: nu mai edita... e de porc xD
ps2: ca mai mananci o litera, ca mai inversezi 2 litere, nu-i problema, toti gresim cand tastam. insa tu ai depasit cu mult problemele astea. insa nu-i timpul pierdut, mai ai aproximativ 3 ani pana la bac, poate reusesti sa lasi fitele si sa te concentrezi pe ce trebuie.

HAhah ce comentariu ai mai facut... vreai sa arati ca esti mai presus de toti?
P.s Nu s-a primit big grin
hai intr-adevar nu vreau sa ma cert dar nici nu vreau sa-mi irosesc timpul ca unul ca tine.

Nu vreau sa arat nimic. pot sa dorm linistit noaptea si fara sa fi demonstrat pe un site ca's eu monument de inteligenta (desi sunt, evident xd), ci vroiam sa-ti dau un sfat. daca tu o iei ca pe o cearta sau mai stiu eu cum, treaba ta. ideea era ca pentru varsta ta esti incredibil de analfabeta si ca trebuie neaparat sa rezolvi asta, spre binele tau.

| BlancaAlina a răspuns:

Nu te ingrijora rochia trebuie sa fie pe placul tau si sa te simti confortabil in ea, iti dau un site poti sa te uiti acolo la video-uri cu banchetul altora. Succes! www.banchetul.ro