anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, dupa cum stiti e o intrebare comuna care trece prin mintea tuturor barbatilor mai ales la pubertate, ar trebui sau nu ar trebui sa scapi de parul de pe picioare? Cand dati raspunsul as vrea sa spuneti si daca sunteti fata/baiat chiar ar ajuta sa stiu opinia ambelor parti.Eu unul consider ca nu am mult par pe picioare undeva mediu dar m-am gandit ca poate pot doar sa mai scurtez e in regula daca fac asta? Stiu ca e doar one way road de aceea vreau sa stiu mai multe opinii inainte sa incerchappy

Răspuns Câştigător
| love9dubstep a răspuns:

Sunt fata si..Nu. Nu ar trebui sa scapi de parul de pe picioare. E specific voua, barbatiilor, iar daca nu ai mult par pe picioare in niciun caz sa nu te epilezi pentru ca o sa iti creasca mult mai des si mai inchis la culoare.
Pot spune sincer ca nu imi plac barbatii epilati. Mai bine sa aiba par des decat sa se epileze.

6 răspunsuri:
| crina_1119 a răspuns:

Sunt fata si consider ca fiecare face asa cum considera ca se simte el mai bine. Nu vad ce ar fi ineregula la un baiat cu parul de pe picoare adica e ceva destul de normal zic eu. Oricum daca nu ai chiar asa mult de ce sa il mai scurtezi? bafta. funda?happy

| NewTerminator a răspuns:

Faci cum vrei dar baietii au fost facuti sa aiba par dc crezi ca noi avem si pe fata si pe piept si pe maini si pe picioare. k unei fete nu-i creste parul pe picioare k unui baiat. si cum nul ai mare(gorila) n vad rostu

| BiuL a răspuns:

Sunt fata, imi plac baietii ingrijiti chiar metrosexuali, nu as accepta ca iubitul meu sa nu se epileze sub brat, dar pe picioare e prea de tot pararea mea. Un barbati epilat pe picioare e efeminat, mie nu mi se pare ca arata urat un barbat cu par pe picioare, dar gusturile nu se discuta asa ca fa cum iti place tie, cum te simti tu bine.

| CreatssaBaiiInteligentule a răspuns:

Nustiu sa iti dau un raspuns.

Cert e ca mie, una, sincer, imi plac barbatii epilati.Cand vad un baiat epilat, mi se pare ca este ingrijit.happy Treaba ta ce faci:*

| Argo31122 a răspuns:

Va multumesc tuturor pentru opinii toate m-au ajutat in a lua o decizie, cred ca e mai bine sa raman asa cum sunt mai multi prieteni mi-au spus ca nu trebuie sa imi fac griji in privinta astahappyInca o data multumesc pentru timp si opiniibig grin

| Dumbrava_Lucian_1996 a răspuns:

Frate sunt baiat si nu nu ar trebui sa scapi de el..adik ce drek atunci cand mergi in pantaloni scurti vrei sa arati ca un gay am un coleg care a facut asta si multa lume si-a batut joc de ellaughingnu e o rusine sa ai par pe picioaredak esti baiat(peace)