Buna! Pai incearca sa ii iei florile care ii plac ei cel mai mult.Sau,daca nu te incadrezi in suma, ia-i un buchet de frezii sau narcise sau lalele.Sau,cel mai bine,intreaba pe vanzatoarea de la florarie sau mai bine zis roag-o frumos sa iti faca ea un buchet frumos pentru mama ta, dupa cum stie ea de bine, ca ea se pricepe.La multi ani mamei tale!
Buna! ar fi bine sa afli care sunt florile ei preferate :). poti sa-i iei un buchet cu mai multe tipuri de flori sau unul mai special cu sclipici(eu asa i-am luat;))dar poti sa-i iei si o ciocolata :) daca iti mai ajung banii http://www.floriinbacau.ro/flori-florarie-online/Mama-c-274.html
Cu 50 de lei ai putea sa ii iei un lantisor de argint, cu tot cu pandantiv. Eu am dat pe lantisor 30 de lei si pe pandantiv 12
De ce nu ii inramezi o poza cu voi 2? mai mult de 20 de lei nu te-ar costa. si de 30 de lei ii poti cumpara cativa trandafiri si o carte care crezi ca i-ar placea si sa pastreze printre foile ei trandafirii dupa ce se usuca
Ai putea lua crini imperiali. Sunt foarte frumosi, au miros persistent si tin ceva timp daca stau intr-un loc ferit de soare si racoros. Iar buchetul se poate aranja cum vrei tu. Trebuie doar sa-i spui vanzatoarei cam ce fel de buchet vrei. Sper sa te ajute. Si un La multi ani pentru mama ta!
Poti incerca sai iei un buchet de garoafe sau margarete.Dar cel mai biine e sai iei florile ei favorite. Sper ca te-am ajutat. Funda?