Exista si şansa de a-l face mai uscat, dar exista si sansa de a avea tot acelasi exces de sebum, insa lungimile sa iti fie uscate iar radacinile uleioase, problema s-ar putea chiar sa se inrautateasca deoarece corpul va secreta mai mult sebum in incercarea de a-ti repara părul uscat. Exista şampoane speciale pentru problema ta si poti chiar sa mergi la un dermatolog, asfel vei putea remedia problema direct de la sursa. Nu risca sa iti distrugi părul
Salut
Nu sunt femeie dar știu de la o femeie că nu trebuie sa-ti speli parul zilnic pentru că va duce la o producție mai mare de sebum.
Spala parul o data la 2 zile și folosește un șampon pentru hidratare(fara sulfați) și un șampon special pentru parul gras...că sa le intercalezi între ele...
Vopseaua usucă mult parul..folosește șampon fara sulfați...care hidratează parul..vezi și de un balsam.
Sănătate
Nu este adevarat. Am incercat si eu la sfatul unei coafeze. Se ingrasa la fel de repede.
Nu face mai rau daca il speli. Din contra, parul gras cade mai repede si mai mult. Stiu din experienta.