| Georgequattro a întrebat:

Salut. Este cineva care poate sa-mi dea un sfat in legatura cu punctele negre? Fiind baiat nu am acordat prea multa importanta pielii de pe fata. Doar ma spalam in fiecare dimineata pe fata cu apa rece si de curand mi-am luat o crema hidratanta pentru a avea mai multa grija de ea. Am observat ca am destul de multe puncte negre pe nas si obraz(fix sub ochi) si doresc sa scap de ele. Sunt destul de multe, adica e cam imposibil sa stau sa le iau una cate una. Nu prea m-am interesat niciodata de asa ceva spre rusinea mea, cu ce ar trebui sa incep? Sunt bune mastile pentru asa ceva sau doar un mit? Si daca da, ce imi recomandati?

1 răspuns:
| DanielDanny a răspuns:

Faci o baie de aburi sa se deschida porii (apa fiarta într-un lighean mic si stai cu fata deasupra si cu un prosop pe cap sa nu scape aburii in lateral), aplici o masca cu carbune dupa instructiuni, deia care se dezlipeste in bucati mari, NU deia care exfoliază!

Vezi instrucțiunile mastii de fata cum si de cate ori se aplica! Nu te astepa la prea mult din prima, dupa 1-2 săptămâni cel putin!

Normal ca in aburi stai cat rezisti, nu te forța, cum am zis, rezultatele se vad treptat!