Ce treaba are iubirea cu inaltimea? Iubiti-va si respectati-va, asta e foarte important. xoxo
Ma nu prea e normal...pentru ca nu esti normal la cap. scuze; Logic ca e normal iubirea nu are varsa, nu are inaltime, nu are nimic, are "limite nelimitate"
Prima data am inteles ca prietena ta are cu 1. 80 mai mult decat tine. Nu ar fi fost bine pentru ca prindeai una scapai alta. In rest e OK. Spor la treaba!
Ce sa fie normal ca te iubeste sau ca are 1 80 sau 1 77? daca e prima da e normal sa te iubeasca daca are de ce dar daca e a doua esti nebun...scuze da asa e cum poti sa intrebi asa ceva. Daca va iubiti bravo voua dar daca nu poti sa faci fata inaltimi asta e baiete du-te la baschet! ps las-o si pe fata aia sa se duca cu unu mai inalt daca tu zici ca e ceva neobisnuit...
Daca si tu o iubesti, nu doar ea, nu-i nici o problema.Sa aveti parte de intelegere si bucurii!
Amuzant. Daca 3 centimetrii sunt problema.Nu e ca si cand ar fi cu un cap mai mare, atunci poate era ceva mai cuidat.
b-bal is an idea, too.
pace!
E absolut normal! Fiindca si tu o iubesti! Si cum totul e relativ, iata ca o diferenta poate si aduna! Laolalta!
Nu are nicio importanta inaltimea intr-o relatie. Conteaza sa va iubiti, sa va respectati si sa va intelegeti.
E o diferenta mica, nici nu conteaza. Cunosc un cuplu in care femeia e mai inalta cu vreo 15 cm. Sunt frumosi, se iubesc si au deja vreo 28 de ani de casnicie.
Care-i treaba? fiti impreuna! daca asta n-ar fi normal, de 3 cm, atunci Monica Columbeanu si Iri cum vine, cand el e strumf si ea fotomodel?
Ha ha ha, si eu am 1. 78 si a mea are 1. 80 si chiar ma mandresc ca-i mai inalta de cat mine, principalu' sa nu fie ma grea
...continuarea probabil era in loc de "ce sa fac"" dar eu nu o iubesc"
intrebare pusa la caterinca, parerea mea!
Marina_Daniela_1992 întreabă:
Georgian1992 întreabă:
kalakkas întreabă: