| Fistii a întrebat:

Eu am "mustata" firicele /pufulet deasupra buzei de sus si m-am gandit ca ar fi cazul sa o epilez, in vacanta dintre semestre. Mi s-a mai zis ca am si evident ca ma enerveaza asa ca imi este cam frica sa mi-o epilez deoarece:1) poate observa cineva (o fata mai rautacioasa sau un baiat mai enervant)si imi zice ceva naspa ceea ce nu vreau
2) ma tem ca o sa creasca mai urata si mai neagra. Vreau neaparat sa o epilez cu ceara ca deja m-am saturat de ea. Incercam sa o ignor dar acum am devanit din nou obsedata de ea. Doar n-o sa stau cu mustata. Ce sa fac? nu vreau sa imi zica cineva "vai, ti-ai epilat mustata!" :/

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu smulg firicelele cu penseta si nu creste mai multa si mai mare ca smulgi firul din radacina! Si oricum daca ar creste, ce? Trebuie sa o dai jos regulat, asa cum te epilezi pe picioare acelasi lucru faci si cu ea. Si in legatura cu comentariile gen "Vai ti ai epilat mustata? " ce te intereseaza? Preferi sa ti se spuna ca ai mustata sau ca ti ai dat o jos fiind constienta ca se vedea? E cel mai urat lucru la o fata crede-ma! Penseta sau ceara, tu alegi. Succes :*

4 răspunsuri:
| RibbellaaInk a răspuns:

Da-te cu crema de epilat de ce-ti pasa ce zice unu si altul?

| BubblesWorld a răspuns:

Lasa lumea sa vorbeasca si mai bine te epilezi.Iti recomand cu ceara/benzi de ceara sau cu penseta.Dar pentru inceput cred ca ar fi mai bine cu ceara.EU metodele astea le folosesc si nu mi-a crescut mai naspa ca inaintye..si ma fac o data la cateva luni happy

| luanaoana99 a răspuns:

NU O EPILA! du-te la salon si decoloreazohappy

| PisicaMalefica a răspuns:

Ai putea incerca sa o deschizi la culoare. Nu stiu cum se face, dar poti intreba la un coafor.