Este adevarat ca toate astea iti ataca si iti distrug parul. Chelie vei avea daca esti predispus genetic, dar probabil din cauza agresiunilor la care il supui, parul tau se va rari, va fi ars si lipsit de frumusete.
Daca esti baiat, ca in poza, sa stii ca femeile apreciaza barbatii naturali, cu parul curat si aranjat simplu, strengareste, asadar e inutil sa te chinui atat.
Buna, si eu imi mai indept parul cateodata cu placa dar o data la 1 luna.bun.pai mama ta ar avea dreptate decat daca te-ai da cu placa zi de zi.atunci chiar ca o sa-ti pice parul la 35 poate si mai devreme.eu iti zic sa ti-l lasi natural si sa nu-l indrepti de prea multe ori pe saptamana pentru. ca e pacat de el.Si hai sa fim sinceri dc trebuie sa-ti dai cu atateain par.mai fa economie nu sunt sanatoase pentru. par. poate la exterior arata bine dar la radacina isi plange de mile.
ByeElly
Pe langa faptul ca poate acelera caderea definitiva a parului, nu uita ca multe dintre produsele de coafat contin substante cancerigene, asa ca ar fi indicat sa fii foarte foarte econom!
Da, este adevarat. Ia-o mai usor, ar fi mai bine sa le folosesti doar la ocazii speciale.