| nicko_6736 a întrebat:

Salutwinking! eu ma spal din 2 in 2 zile pe caphappysi parul meu este grascryingsi tare parca ii par de papusa. ce pot face sa nu il mai am asa?(ma spal cu fructishee hee si balsam tot asa)daca pun ulei de masline se face mai moale? dar daca pun ulei vegetal de floarea-soarelui?!? Ce imi recomandati?batting eyelashes

Răspuns Câştigător
| PeeWeeVi a răspuns:

Daca folosesti serul pentru stralucire de la AVON o sa arate superb! Crede-ma de cate ori il folosesc imi face parul moale si nu stiu placut in orice caz...nu sunt reprezentant AVON ca sa zici ca incerc sa-ti vand produse dar am luat si eu si mai am si acum
Sper sa te ajute
pa:*

7 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

Doamne nu te mai spala pe par asa de des.Eu ma spal de 2 ori pe saptamana si nici eu nu pot spune ca nu am un par gras dar incearca sa te speli cu elseve e un sampon si balsam minunat, intra pe www.elseve.ro si da la sectiunea "ingrijirea parului" iar acolo o sa gasesti mai multe informati.

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Eu ştiu că şamponul de la Dove face părul mai moale. Încearcă diferite şampoane şi vezi rezultatele. Uleiul de măsline îl regenerează, nu-l face mai moale. Baftă!

| ladygaga a răspuns:

Sa stii ca samponul fructis nu e bun si mai ales pentru par gras. daca ti se ingrasa din 2 in 2 zile inseamna ca ai un par gras.

eu zic sa nu mai folosesti fructis si nici balsamul.
parerea mea e ca trebuie sa schimbi samponul.
poate washAndGo, pantene sau un sampon naturist din plante te ajuta.

de ulei de floarea soarelui n`am auzit nimic straight face

| IrInA_3016 a răspuns:

Cauta un sampon pentru par gras.si balsam. incearca sa te speli o data pe saptamana la inceput si nu il usca cu feonul. dupa ce te spel tine parul in prosop 20 de minute apoi lasa'l sa se usuce. (eu dupa ce fac baie si mi se usuca parul mi'l intind, dar doar odata pe saptamana) :*

| Rihanna a răspuns:

Buna! incearca sa il lasi mai mult timp nespalat.adica asa gras.in unele zile cand nu iesi nicaieri.de mai multe ori. l'ai invatat asa, de asta se ingrasa repede. iar uleiul de masline ajuta la regenerare, dar nu ti l'as recomanda, si asa ai parul gras.cu atat mai putin cel vegetal.incearca asa, sigur merge.

| CalipsoGirl a răspuns:

Eu iti spun sa mergi la o farmacie sa-ti recomande cineva de specialitate ceva mai potrivit decat "leacurile din popor".

| deutza14ani a răspuns:

Eu iti dau un sfat,,, spalate cu dave si spalate mai rar...si nu usca parul cu feonul