| LollipopWithHeroin a întrebat:

Exista vreo metoda sa imi fac parul sa stea drept? Mentionez ca el este ondulat natural si ca nu vreau sa fie permanent, doar sa nu mai trebuiasca sa-l fac zilnic cu placa. Un sampon, un spray sau ceva.Multumesc mult!

6 răspunsuri:
rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Imi pare rau ca ti se pare o corvoada si vrei sa ti-l indrepti neaparat. Multe femei se chinuie sa obtine niste bucle asa ca ai putea sa apreciezi faptul ca tu ai parul buclat de la natura.
Si fiica mea a trecut printr-o faza de asta intr-o perioada. Dar acum sunt convinsa ca ar fi foarte multumita daca ar avea parul la fel de bogat si buclat ca pe vremea aceea.

| LollipopWithHeroin explică:

@rroxi43, nu mi se pare o corvoada sa am parul ondulat, dar mereu dupa ce dorm pe el arata rau, plus ca nu merge parul ondulat la tunsoarea mea. Abia astept sa imi creasca si sa fie ondulat!

| MiaXD a răspuns:

Si eu am par ondulat. Si eu vroiam par drept. Dar dupa aia am realizat ca multe fete vor coafate sa fie ca parul nostru. Cu placa ti se arde parul. Be happy with who you really are.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Desi zici ca nu vrei permanent, eu am incercat indreptarea permanenta Bio Ionic si e super, 6 luni nu mai ai nevoie de placa si nici nu iti strica parul, ba dimpotriva. Gasesti detalii pe www.bioionic.ro sau pe www.salonorganic.ro

| Mhjua a răspuns:

Du'te la coafor si zii aleia/ala sa te faca dreapta permanentwinking

| electrik_shok a răspuns:

Eu de exemplu am parul foarte drept, nici nu trebuie sa´l mai indrept cu placa dar imi fac bucle de fiecare data cand ma spal pe cap, adica o data la 2 zile.in primul rand ai putea sa´l lasi sa creasca si sa nu il mai indrepti, cumpara´ti un sampon, un balsam si ceva crema pentru par drept.sunt foarte multe game si chiar ai de unde alege.de exemplu il poti usca cu o perie rotunda cu föhnul cand te speli pe cap si asa nu va mai fi prea ondulat, apoi da´te cu ceva o crema pentru par drept sau un balsam leave in, ceva de genul asta.macar daca il indreptzi in fiecare zi, foloseste o crema sau un spray pentru par drept care sa il si protejeze de placa, si vezi sa nu fie la o temperatura prea mare.eu folosesc o crema de la l´oreal studio, costa 20 de lei un tub de 200 de ml si chiar e bun. sper sa te ajute!