| miranda2 a întrebat:

Salut fetele! Voi cu ce va imbracati in prima zi de scoala si cum va coafati? Imi place mult sa ma coafez, dar la mine nu prea merge nimic.Ceva simplu si elegant. Vreau cat mai multe raspunsuri. P.S:Trec intr-a 6-a dar si fetele cele mari isi pot spune parerea.Nu e nicio problema.

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Eu m-am hotarat la 2 tinute...Insa nu sunt hotarata in totalitate insa cred ca in prima zi o aleg pe prima si in a doua zi pe a doua!
Eu trec a10-a!
Uite-te la ultima mea intrebare si o sa vezi ce am aleshappy
Poate imi si raspunzi! si poate te inspira:*

| ada4321 a răspuns:

Poi depinde, daca ai uniforma te imbraci in uniformalaughing Daca nu cu blugi si o bluza alba, camasa alba sau un tricou albwinking De aranjatul parului... nu stiu...lasa.l depsrins sau prindel in coada. Sper ca te.am ajutat:*

| miranda2 explică (pentru ada4321):

Deocamdata nu avem uniforma.Mersi de raspuns!

| ada4321 a răspuns:

Cu placere.winking

| Bubulina223 a răspuns:

Buna! Daca as fi eu in locul tau m-as imbraca cu o bluzita draguta cu o pereche de pantaloni intr-o anumita culoare\sau o fustita si o pereche de tenisi sau balerini.In legatura cu parul ori il lasi natural ori poti sa il faci ondulat(eu asa il prefer)... Sper ca te-am ajutat.

| ioniutza a răspuns:

Poi poti sa folosesti o camasa alba sau chiar colorata cum se poarta acum si o pereche de blugi sh o pereche de balerini si parul cat mai natrural happy sper sa te ajute