Salut! cel mai bine ar fi sa mergi la un salon, doamna de acolo se va uita la forma fetei si te va pensa cum trebuie, si nu e scump deloc, eu dau 10 lei pe un pensat, acuma depinde si de salon!
Dar cam cat timp dureaza?
30 de minute, o ora...depinde cat de groase ai sprancenele
Mergi la un salon bun pentru prima data. nu e de gluma. daca le strici vei plange apoi. uite poze sa iei cu tine http://fucsia.ro/10-modele-de-sprancene-perfecte-foto/
8 milioane de pamanteni se plang de aceasta problema, iar motivele sunt extrem de diferite. De la o particularitate genetica a pielii, care provoaca uscarea excesiva, pana la stres sau la anumiti alergeni.
1. Pielea uscata
De cele mai multe ori, o astfel de piele se intalneste pe picioare. Uscarea se accentueaza cu varsta sau o data cu menopauza. Pielea e aspra, uneori apare senzatia ca tine sau mancarimea poate fi insotita de dureri. Motivul?
Apa insuficienta din epiderma face ca regenerarea celulara sa incetineasca cauzand uscarea excesiva. E indicat sa beti multa apa si sa aplicati creme din belsug cu vitamina E. Trebuie sa evitati scarpinatul pentru ca astfel rupeti pielea si o predispuneti infectiilor.
2. Eczema
Piela arata inflamata, uscata si mai albicioasa. Cel mai probabil e o mostenire genetica care insa poate fi agravata de stres sau anumite alimente. Medicul va poate recomanda steroizi. E important ca la dus sa indepartati cu grija pielea din aceste regiuni.
3. Urticari a
Se vede ca o umflatura rosie care creste si apoi se retrage de la sine. Aceasta inflamatie apare cand sub piele se elibereaza histaminele. Eliberarea histaminelor poate fi determinata de anumite tipuri de mancare, de alcool, de caldura sau sport in exces.
Se rezolva daca eliminati factorul de stres pentru organism. In general, e recomandat sa tineti un jurnal alimentar ca sa va dati seama daca alimentele va produc o asemenea reactie.
4. Psoriazis
Petele rosii care se descuameaza pot indica aceasta afectiune a pielii. Psoriazisul apare de la stres, este o mostenire genetica sau o reactie a sistemului imunitar. Cercetatorii au descoperit ca si fumatul favorizeaza aceasta boala. De obicei, dermatologul va prescrie o reteta care ulterior se prepara de catre farmaciile care au laborator propriu.
5. Dermatita de contact
Sunt aceleasi semne ca si la eczema. Senzatia de mancarime apare dupa contactul cu anumite elemente din mediu. Spre exemplu, detergentii pot provoca o asemenea reactie, dar si cosmeticele, plasticul, metalele. Trebuie sa identificati ce anume va face rau si sa evitati expunerea la acea substanta. Daca puteti, ocoli detergentii, de exemplu, folositi neaparat manusi.
Regula numarul unu este ca spranceana trebuie sa fie arcuita cat sa "intre" irisul sub ea, cu alte cuvinte, de la marginea inferioara a arcului sprancenei pana la pleoapa superioara trebuie sa avem o distanta egala cu diametrul irisului.
Sprancenele trebuie sa aiba o linie usor ascendenta asfel incat coltul de la radacina nasului sa fie cu foarte putin mai jos decat varful sprancenei (in unele cazuri ele se pot afla la acelasi nivel).
Pentru o proportionare perfecta a sprancenelor, ele trebuie impartite in trei parti egale ca lungime: primele doua, cea mai apropiata de radacina nasului si partea centrala trebuie sa aiba o linie ascendenta si o latime egala; ultima parte este cea care coboara si are o latime care se micsoreaza treptat pana la construirea ascutita a varfului sprancenei;
Sprancenele trebuie sa inceapa din dreptul liniei imaginare A, care urca din lateralul nasului spre coltul interior al ochiului, in sus spre spranceana si trebuie sa se termine acolo unde linia imaginara C, care porneste din lateralul nasului si urca spre coltul exterior al ochiului, intalneste coada sprancenei. Linia imaginara B care porneste din exteriorul narii, urca prin exteriorul irisului si intalneste spranceana - iti arata locul unde aceasta trebuie sa fie cea mai inalta (arcuita).
Naturaletea si simplitatea caracterizeaza tendintele din prezent in privinta formei si a liniei sprancenelor. Specialistii in cosmetica sugereaza ca se poarta sprancenele groase, in linie dreapta, dar usor arcuite la arcada. In plus, indiferent de imperativele modei in machiaj, se recomanda adaptarea formei si grosimii sprancenelor la forma fetei, tipul si forma acestora fiind importante in evidentierea frumusetii trasaturilor fetei. Se considera ca forma ideala a sprancenelor este aceea in care baza se gaseste pe aceeasi linie orizontala cu varful, iar distanta dintre pleoapa deschisa si arcada sprancenei este egala cu diametrul irisului.
Este obligatoriu ca sprancenele sa fie simetrice si sa aiba o culoare cat mai naturala, potrivita cu nuanta parului. Pentru ca sprancenele negre imbatranesc si aspresc trasaturile fetei, brunetele trebuie sa-si vopseasca sprancenele intr-o nuanta - doua mai deschise dacat culoarea parului (saten inchis, saten mediu).
In cazul blondelor, sprancenele prea deschise la culoare nu ajuta deloc la construirea unei fizionomii atractive de aceea ele trebuie vopsite intr-o nuanta, maxim doua mai inchise decat culoarea parului (saten deschis sau blond inchis).
Roscatele, impotriva practicilor cosmeticienelor de cartier care vopsesc sprancele cu pigmenti din vopseaua de par a clientelor, nu trebuie sa isi vopseasca sprancenele in culoarea parului, pentru ca nu vreti sa aveti deasupra ochilor doua "stresini de pitic" asa cum arata sprancenele roscate; alegeti o nuanta de saten mediu, usor ciocolatiu care va pune in evidenta mai bine orice culoare de och
Daca tu nu sti cum ti se potrivesc, cum vrei sa stim noi? Asta depinde si de aspectul tau fizic.
Uite, citeste de aici, probabil te va ajuta! Pa :)
http://www.divahair.ro/......enele__q__